Ravintola Hella

Olen käynyt neljän vuoden aikana jokaisella Oulun visiitillä Ravintola Hellassa syömässä ja se on jokaisena kertana ollut todella positiivinen kokemus! Kun ystäväni ehdotti, että mentäis lounaalle sinne se sopi varsin hyvin minulle! Lounasaikaan ravintola on vielä todella edullinen; alkuruoka, pääruoka ja kahvi/tee 9,90€.


Tästä näet ravintolan lounaslistan.

Onko muita Oulussa asuvia jotka tykkää tästä ravinolasta? :)

Tässä viikossa on ehdottomasti ollut parasta ystävieni näkeminen. Jännä miten juttu jatkuu aina siitä mihin on viimeksi jäänyt, vaikka ei oltaisi nähty kuukausiin ja melkeimpä vuosiin! :) Muistin taas miksi pitää käydä täällä useammin.

7 kommenttia:

 1. Hei, mä en taida olla ikinä kommentoinut sun blogiin, mutta herranjestas oot kaunis tossa kuvassa!! Jäin ihan tuijottamaan :)

  VastaaPoista
 2. Minä olen käyny kaksi kertaa Hellassa lounaalla, ja kummallaki kerralla jokin juttu oli loppu. Toisella kerralla jokin ruokavaihtoehto oli loppunut kokonaan, ja toisella kerralla pastassa käytettävä juusto oli loppunut :D Hassua sinänsä, kun Hellahan tosiaan sijaitsee keskustassa ja kauppoja löytyy muutaman sadan metrin päästä, joista varmasti olisi puuttuvia tuotteita löytynyt. Kummallakin kerralla lounas aikaa oli vielä reilusti jäljellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei ompa kurjaa! Toi oli mun eka lounas tuolla joten sen enempää en siitä osaa sanoa. :/ Illalliset on olleet aina moitteettomia!

   Poista
  2. Illallaisista olen kuullut paljon hyvää ja sitä pitäisikin käydä testaamassa! Jotenkin paikan unohtaa aivan täysin kun se on hieman "syrjässä", about 100 metriä siis... :D

   Poista
 3. Hellassa on kyllä aina ollut super herkullista ruokaa! Komppaan anonyymia, hirmusen kaunis kuva susta! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -