Sunday

Tämä päivä on kulunut minun osaltani töissä. Onneksi oli sentään perjantai ja launatai vapaata niin sain nauttia myös viikonlopusta ja siitä, että Joonas oli kotona. Olen ollut myös viime päivinä hullun väsynyt jostain syystä. Lauantai alkoikin vähän kurjasti kun heräsin aamuyöstä siihen, että olin yöllä taas narskuttanut hampaitani niin kovaa, että kulmahampaasta oli lähtenyt pala irti. Viikonloppuna kun ei ole kuin päivystys auki niin en "vieläkään" ole saanut asiaa korjattua. :( Minulla on tapana narskuttaa hampaitani jos olen ahdistunut unissani tai on jotenkin epämukava olo. Yleensä kuumuus on se isoin tekijä tässä ja kesällähän minulle kävi tämä sama juttu kun oli ne hullut helteet. Nyt lähti vain toiselta puolelta pala. :D Ei siis kovin vahvasti nyt mee!

Tässä kuitenkin asukuvia alkuviikolta! :)Takki, karvakaulus, vyö ja kengät H&M // Leggingsit Bik Bok // Paita Monki // Laukku Mango // Aurinkolasit Le Specs

2 kommenttia:

  1. Voi ei, tuo narskuttelu on ikävää. Mulla oli kans yhdessä vaiheessa sellainen purentakisko öisin narskuttelun takia. Nyt en ole tarvinnut vuosiin sitä enää onneksi, oli niin inhottavaa sitä pitää. Mutta se kyllä rentoutti ja auttoi myös päänsärkyihin ja niskavaivoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei mitään päänsärkyä tai niskavaivoja onneksi ole! Ainoa tuo narskuttaminen joka sekin on harvinaista mutta inhottava herätä kun huomaa, että hampaasta on lohjennut pala! :( Onneksi näin on käynyt vain kahdesti mutta sekin niin turhaa!

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -