Tavallinen päivänasu


Takki Zara // Huivi Acne // Laukku 3.1 Phillip Lim // Farkkuleggingsit Vila // Kengät Global (Stockmann) 

Treffasin tänään Natalien aamulla pientä asukuvaussessiota varten ennen kun Natalie meni töihin ja mä hoitamaan asioita keskustaan. Nyt alkaa olemaan jo niin kylmä, että toi kuvaaminen tuo jo vähän haastetta kun sormet meinaa jäätyä jos on kameran toisella puolella. :D Tykkään syksystä, mutta en ole ihan vielä valmis miinusasteisiin enkä varsinkaan talveen!

Tänään oli vaan se mielessä, että halusin pysyä lämpimänä. Sillon kun mulla ei ole lainkaan aikaa miettiä mitä päälleni pukisin (sellaisia on muuten USEIN!) luotan harmaa/mustaan asuun, toimii nimittäin aina! Tällaista asua päälläni näkee vähän liiankin usein mutta pidän sitä helppona, mukavana ja tyylikkäänä vaihtoehtona. Ihana pieni vihreä laukkuni tuo asuun sitten juuri sopivasti väriä. :)

Minulle onkin tärkeää, että vaatekaapistani löytyy enemmän ns. perusvaatteita joita on helppo yhdistellä kun vaatteita jotka ovat enemmän huomiota herättäviä. Varsinkin arkisin tykkään pukeutua todella maanläheisiin ja rauhallisiin väreihin joten perusvaatteet ovat todellakin tyylini kulmakiviä.

PS. Kuinka siistii oli eilen kuulla oman poikaystävän laulavan Voicella! Hyvä Winning Team- pojat, hyvä Joonas! Tästä voi kuunnella ainakin pienen pätkän! :)

4 kommenttia:

 1. Ei hullumpi kappale!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se soisi pian radiossa ihan kunnolla! :)

   Poista
 2. Toi laukku on niin ihana! Mä kans oon hulluna harmaan eri sävyihin:) Tää blogi on kehittynyt ihan hurjasti viime aikoina, kiitos ahkerasta postaustahdista! Ja voin mielestäni sanoa näin, koska olen lukenut tätä jo vähintään siitä asti kun olit eksäsi kanssa Jenkeissä joskus (?) eli aika kauan, vaikkakin oon aina tästä blogista pitänyt! Keep going!
  -N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä ihan mahtava omastakin mielestäni. :) Ihana kuulla, että olet tuota mieltä sillä siihen olen pyrkinyt joten ihan kuulla jos siinä olen onnistunut! Kiitos. :) Jenkeissä en eksäni kanssa koskaan ollut, tarkoitus kylläkin oli mutta loppujen lopuksi lähdinkin perheeni kanssa. Mutta siitä on tosiaan kyllä aikaa, 2011 alkuvuotta elettiin silloin. :D

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -