Black & Tartan


Tiedättehän sen, että nälkä kasvaa syödessä. Mitä enemmän kuvataan Joonaksen kanssa uudella kameralla niin halutaan vielä enemmän. Tällä hetkellä kutkuttaa ihan hirveesti laajakulmaobjektiivi ja lisäsalama. Canonin 35mm on pyörinyt mielessä jo pidemmän aikaa ja eilen kaveri vielä suositteli sitä ja sehän tietysti johti siihen, että löydettiin itsemme Stockan basementistä objektiivejä hypistelemästä.

Ollaan oltu todella tyytyväisiä tähän kameraan mutta yhdellä objektiivillä (85mm) ei kovin monipuolisesti saa kuvattua joten hankintalistalla on ehdottomasti laajakulmaobjektiivi.


Eilisen ainoana tavoitteena oli löytää kenkälusikka eteiseen, koska edellinen meni katki. Naurattaa sitä miten löysä tämä viikko on. :D Todellisuudessa mulla pitäisi olla kaikkea muuta kuin aikaa etsiä kenkälusikkaa. Pitäisi tehdä opparia, pitäisi käydä luennoilla, pitäisi yhtä sun toista. Ahdistaa suoraan sanottuna kaikki mikä liittyy kouluun joten olen sivuttanut kaiken.

On niin vähän jäljellä, että en tajua mikä muhun on mennyt. Ei vain ole sitä tarvittavaa innostusta. Ensi viikolla mä lupaan itselleni, että muutoksen on tapahduttava.

Viikonloppu on kuitenkin vielä edessä ja tänään illalla meen itseasiassa kouluni vuosijuhlaan, tosin en juhlimaan vaan kuuntelemaan kun Joonas esiintyy siellä. Lauantaina on pitkä päivä töissä ja sunnuntai on viimeinen päivä kun annan itselleni luvan lusmuilla, sitten muuttuu tän tsirpulan rytmi! Koulu, työ, oppari, koulu, koulu, työ, työ... Mä niin valmistun ennen meidän jenkkimatkaa!

Ihanaa viikonloppua teille! :)

Takki Lontoo Portobello Road // Huivi Gina Tricot // Farkut Dr. Denim // Laukku Mulberry // Kengät Acne // Korvakorut Glitter

11 kommenttia:

 1. Moi, kiva asu! Mites nuo täydelliset kengät, onko koko sulle hyvä nyt kun olet niitä jo päässyt käyttämään? Tässä arvon, että otanko oman koon vai kokoa pienemmän, kun olen lukenut että ovat isoa kokoa ja vielä venyvät käytössä. Pitäisi päästä varmaan ihan livenä kokeileen. Hankalaa. :) Mukavaa viikonloppua! :) Terv. Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Koko tuntuu napakalta mutta sopivalta ja varmasti ajan kanssa näistä tulee vielä mukavammat! Olen kuullut, että kannattaa otttaa kokoa pienemmät mutta itse otin sen oman koon, koska se tuntui kivemmalta, toivon ettei venähdä liikaa! :S Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan noita paikan päällä, netistä en uskaltaisi näitä tilata! Sitä samaa sinne! :)

   Poista
 2. On kyllä kauniita kuvia! Aivan ihana tuo huivi sekä takki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :> Huivi ja takki on ihan omia lemppareita!

   Poista
 3. Tosi kiva kun jaksat vastata lähes aina kommentteihin. Kyllä mä ainakin mieluummin seuraan sellaista blogia. Mukavaa viikonloppua sinne myös ja tsemppiä kovasti ensi viikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! Ilman kommentteja bloggaaminen olisi tylsää joten tottakai niihin on kiva vastata! :) Kiitos kovasti ja samoin sinne. :)

   Poista
 4. Kaunis huivi <3 Millä kameralla kuvaat - sun kuvat on niin upeita! Itselläni on kameran hankinta edessä ja siksikin kyselen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Meillä on Canon 6D, en voi muuta kun suositella! Ihan mahtava kamera. :) Objektiivinä on 85mm f/1.8.

   Poista
 5. muistatko huivin tarkkaa nimeä? (jos et, se taitaa löytyä huiviin kiinnitetystä lapusta jos se on jäljellä) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti pesulappu missä se lukisi on leikattu irti. :( Huivi on kuitenkin ostettu jo viime syksynä.

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -