Pink

Se tunne kun löydät kirpparilta jotain mitä olet etsinyt pitkään, jotain minkä voisit ostaa ihan kaupastakin normaalihintaan ja se maksaa kahdeksan euroa. Se on onnea! En ollu aikoihin kierellyt kirppareita ennen tätä viikkoa ja heti löytyi periaatteessa kolme etsimääni juttua: vaaleanpunainen villakangastakki, ja musta nilkkoihin asti yltävä villakangastakki jossa oli vielä irrotettava musta karvakaulus (joka siis oli se kolmas juttu jota olen etsinyt!).

Usein bloggaajilta kysytään, että mikä toimii parhaana tyyli-inspiraationa ja omat vastaukset ovat ehdottomasti muotiblogit, Pinterest, välillä muotilehdet ja ehdottomasti vielä ihmiset kadulla. Mä olen siitä ehkä vähän kummallinen, että kuljen todella pahasti laput silmillä kaduilla enkä välttämättä tunnistaisi edes omaa äitiäni jos tulisi vastaan. Yleensä poikaystäväni onkin se joka moikkaa ennen mua jopa mun omia ystäviä. :D En myöskään välttämättä huomaa jos joku tulisi vaikka pelleasu päällä vastaan mutta tyylikkään ihmisen spottaan kyllä jo usean metrin päästä. :D Tässä asussa päälläni oleva huivi on sellainen jonka nimenomaan huomasin usealla kadulla ohi kulkevalla naisella ja mietin mielessäni, että "toi näyttää niin Zaran huivilta, sen on pakko olla". Kävin pari kertaa Zarassa ja ei vain löytynyt. Pari viikkoa sitten vihdoin tärppäsi ja sitä oli Aleksin liikkeessä! Olin iloinen, että sain omaksi tuon ihanan huivin mutta myös siitä, että silmäni on sen verran kehittynyt, että osaan arvioida mistä joku vaate on kysymättä.

Takki Second Hand // Farkut Dr. Denim // Huivi Zara // Kengät Acne // Laukku Mulberry

Huivin metsästyksestä tuli mieleen yksi mielenkiintoinen keskustelu jonka kuulin joku aika sitten sporassa istuessani. Kaksi naista keskustelivat siitä, että toinen oli nähnyt ihanat kengät mallinuken päällä liikkeessä. Kengät olivat viimeinen pari ja juuri hänen kokoaan. Pitkään hän oli käynyt kyselemässä olisiko kenkiä tullut lisää ja lopuksi myyjä oli kertonut, että kun mallinuken asu vaihdetaan seuraavana viikkona hän voi varata ne naiselle jonka jälkeen nainen voi ne tulla ostamaan.  Nainen osti ne ja käytti pari kertaa ja mietti nyt, että ei ne ehkä olekaan hänen juttunsa mutta ei raaski laittaa kirpparillekaan, koska oli nähnyt niin ison vaivan saadakseen ne. Lopuksi he pohtivat sitä, että halusiko hän oikeasti ne kengät vai halusiko hän ne siksi, että niistä oli tullut hänelle pakkomielle.

Mun mielestä toi on ihan älyttömän hyvä pointti. Käsi ylös kuka on ikinä luonut pakkomielteen johonkin vaatteeseen ja saatuaan sen vaate onkin unohtunut vaatekaappiin? Jep. Onneksi tämä minun huivini on kuitenkin ollut kaulassani melkein joka päivä joten ei ollut hutiostos. ;)

Näihin ajatuksiin on hyvä lopettaa ja toivottaa teille oikein ihanaa sunnuntaita! :)

10 kommenttia:

  1. Mahtavia juttuja oot löytänyt, aivan ihana tuo takin malli! Itse haluaisin tollaisen vaalean harmaana :) Pitääpäs lähteä kirpparille samantien! Harmi, etten oo oikein kuopiosta löytänyt hirveen hyviä kirppareita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zarassa on ton tyylisiä vaalean harmaita! :) Se on kyllä Helsingissä ihanaa, että Second Hand-kauppoja löytyy kivasti. Voisin tehdä postauksen lemppareista niin nekin jotka ovat vaan käymässä täällä löytäisivät helposti parhaat! ;)

      Poista
  2. Tosi kiva takki, en kyllä tiedä sopisko mulle :D Pitäisi käydä tas kirppiksellä, jos vaikka löytyisi jotain kivaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kirpparilla on niin palkitsevaa kun löytää jotain joten mee ihmeessä! :)

      Poista
  3. Kyllä valitettavasti on näitä pakkomielteitä. Myös huuto.netissä on ollut muutama pakkomielle. Joku vaate on vaan ollut niin ihana, enkä ole ollut varma edes koosta, mutta on vaan pitänyt saada se. Ja eihän ne sitten ole olleet sopivia, mutta edelleenkään en voi luopuakaan niistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep toi on niin totta! :D Kengät ovat minulle myös heikkous joista ostan helposti kokoa liian isot jos omaa kokoa ei ole ja sit laitellaan pohjallisia pohjallisten perään. :D

      Poista
  4. On kyllä ihana huivi! Paljonko sille tuli hintaa? :)

    VastaaPoista
  5. Ostin yhden Bik Bokin mekon, joka oli mulle just tollanen pakkomielle. Se näytti niin kivalta toisen ihmisen päällä, joten munkin oli pakko saada se :D Jo kaupassa mietin, että onko tää nyt kuitenkaan ihan täydellinen, mutta ostin sitten kuitenkin.. Kertaakaan se ei oo päälle asti päätynyt, mutta mekkoja tulee kyllä tosi vähän käytettä muutenkin. Onneksi ei ollut kallis ostos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuulostaa niin tutulta. :D Kaikki asiat ei vaan sovi kaikille mutta silti pitää saada ku näyttää hyvältä muiden päällä. :D Onneksi kun ikää tulee lisää niin oppii mikä sopii itselle niin noita huteja voi helpommin välttää!

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -