Toivepostaus: Kaikki huivini

Huivi-innostukseni tuskin on mennyt keneltäkään ohi. Olen ehdottomasti huivityttö joka käyttää huiveja kesät talvet ja niitä on kertynytkin ihan kiitettävästi. Tein puolitoista vuotta sitten samanlaisen postauksen (sen voi lukea täältä) mutta sen jälkeen yksi huivi on löytänyt uuden kodin ja "muutama" tullut sitten tilalle. Edellisellä kerralla kuvasin vain niin sanotut merkkihuivit, mutta tällä kertaa on luvassa kaikki huivini (uusinta Zaran huivia lukuun ottamatta, koska unohdin sen kuvata).


Ensimmäisenä luvassa talvihuivini:
Näistä ACNEn huiveista jokin on yleensä päivittäin kaulassa ja en voi ylistää näitä tarpeeksi. Ihan sama, vaikka ovat kuinka saaneet leiman "jokaisen bloggaajan huivina" niin se on vaan ihan paras huivi! Ihanan lämmin, iso ja muhkea. Yksinkertainen ja täydellinen talvihuivi. Haluaisin omistaa jokaisen värin tästä huivista. Uusin tulokas on tuo viininpunainen joka näyttäisi sopivan kaiken kanssa. Hintaa tällä huivilla on tällä hetkellä kaupoissa 120€.

Mulberry Jacquard Logo Scarf on ensimmäinen Mulberryn ostokseni ikinä ja ostin sen kolme tai neljä vuotta sitten. Maksoin siitä silloin 120€ ja nykyään hinta huitelee jo 250 eurossa, huhhuh! Täytyy myöntää, että en käyttänyt tätä huivia koko edellisenä talvena, mutta jotenkaan en kehtaa tästä luopua. Uskon, että vielä tulee aika jolloin rakastun siihen uudelleen, ehkä jo tänä talvena. :)

Ostin tämän Gina Tricotin Tartankuvioisen huivin viime talvena ja se tulee varmasti tänäkin vuonna olemaan kovassa käytössä. :) Ihanan iso ja muhkea tämäkin!

Muistaakseni vielä pari huivia on kellarissa säilössä talvea varten mutta yleisesti ottaen talvihuiveja on huomattavasti vähemmän kun huiveja joita käytän muina vuodenaikoina. Käytän kylläkin näitä seuraaviakin huiveja ympäri vuoden. Niitä joita pystyy käyttämään ulkona niin ulkona mutta muita sitten sisällä. :)

Ensimmäisen Louis Vuittonin huivin (Monogram Denim Shawl) sain joululahjaksi pari vuotta sitten poikaystävältäni, toisen (Monogram Shawl) taas ostin viime jouluna itselleni. Olen pähkäillyt pitkään tuon vaalean huivin sopivuutta itselleni. Mietin jo liikkeessä silloin, että näytänköhän kalpeelta tämän kanssa mutta myyjän "hei mikään ei saa sua näyttämään kalpeelta"-kommentti sai minut uskottelemaan itselleni, että väri sopii. Nyt on kuitenkin päiviä jolloin se on minusta aivan ihana ja sitten päiviä jolloin kaipaisin jotain kylmemmän sävyistä. Minun huivini on pysynyt todella hyvässä kunnossa kovasta käytöstä huolimatta. Näiden hintoja kysellään usein kun ei missään netissä tarkkaa suomen hintaa näe, joten ainakin viimeisellä Vuittonvisiitillä alkusyksystä se oli 405€.

Minulla on selkeästi taipumus ostaa sama huivi useassa värissä jos tykkään huivista. Näin on käynyt myös Alexander McQueenin pääkallohuivin kanssa. Ensimmäisen, valkobeigen, ostin Pariisin matkalta pari vuotta sitten ja mustavalkoisen sain poikaystävältäni joululahjaksi viime jouluna. Mustavalkoinen on varmasti yksi käytetyimpiä huivejani ja voisin ostaa näitä huiveja vielä vaikka missä värissä!

 Pääkallohuivihimoni alkoi jo kauan ennen ensimmäistä McQueen huivia ja edelleen kaapista löytyy yksi "feikkimcQueen". Nämä kuvassa olevat huivit on sellaisia joita käytän todella harvoin mutta en raaski luopuakaan.

Leopardihuivi on Zarasta. Tuosta liikkeestä saa muuten todella kivoja huiveja ja suosittelen tsekkaamaan myös miesten osaston valikoiman!

Versacen huivi on joululahja isältäni parin vuoden takaa ja meinasi tulla itku kun paketista paljastui tämä. Ihan älyttömän kaunis huivi!

Glitter

Tämän T by Alexander Wang -huivin olen ostanut vuosia sitten Outnet.com-sivustolta.

Guccin huivin löysin erään luksusliikkeen yllättäen tulleesta loppuunmyynnistä, -50 aleprosentilla varustetulla hintalapulla.

Siinä ne sitten oli kokonaisuudessaan! Onko lempparia?

Kiinnostaisiko teitä nähdä samanlaista postausta vaikka laukuista tai jostain muusta?

6 kommenttia:

 1. Laukuista oli kiva saada samanlainen postaus. :) Lemppari on Alexander McQueenin huivit. Ne on niin ihania. :)

  VastaaPoista
 2. Huoh... tuo Versace on mun lemppari.

  VastaaPoista
 3. Nuo mulberryn ja versacen huivit <3

  VastaaPoista
 4. Noi Acnen huivit <3<3 Joskus vielä hankin tuollaisen :)

  VastaaPoista
 5. Sun Joulutraditioista olis kiva saada postausta kuvien kera ^^ esim. millasia oli lapsuuden joulut ja millasia ne on nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postausehdotuksesta, laitan ehdottomasti korvan taakse! Ongelmana on nyt vaan se, että kaikki lapsuuden kuvat on toisessa kaupungissa kun mitä itse olen mutta kun joulun välipäivinä menen Ouluun niin yritän metsästää niitä! :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -