Fluffy

Montaa juttua en ole alennusmyynneistä ostanut, lähinnä meikkejä loppuneiden tilalle, mutta pörröinen takki on ollut ostoslistallani jo monta kuukautta. Sopivaa ei vain ole löytynyt! Kaulukset ja oversizemalli on ollut tärkeimmät kriteerit. Värillä tai materiaalilla ei ole ollut niin merkitystä, joko tekoturkis tai teddykangasta.

Eilen Itäkeskuksen Bik Bokissa onnisti ja löysin ihanan harmaan teddytakin! Kun otin pari kokoa isomman kun oman tavallisen kokoni niin tuli siitä myös just sopivan oversize! Ehdottomasti yksi parhaista löydöistä vähään aikaan ja hintaakin oli vain reilu 30€.  

Takki Bik Bok // Farkut Dr. Denim // Laukku Louis Vuitton // Kengät Acne

5 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää! Mäkin oon sovitellut just tuota samaista harmaata ensin normaalihintaisena ja sit alessa. Joku siinä ei vaan napannut, vaikka takki oli mun mielestäni aivan ihana! Kai mua häiritsi se, että se näytti paremmalta auki kuin kiinni... Oon liian käytännöllinen kai luonteeltani! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla toi toimii mun mielestä myös kiinni hyvin mutta tosiaan key to that on, että takki on reippaasti isompi. Jos oisin ostanut sen omassa S-koossa niin se olis ollu iiihan hölmö kiinni. :D

      Poista
  2. Sulle sopii superhyvin tuo tummempi huulipuna, vau! Oikea leidi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on kyllä varsinkin talvella aika makee. ;)

      Poista
  3. Aa, ihana teddytakki ja vielä makeammat huulet. Mikä puna sulla on käytössä? Todellinen ladylike, eikä turhan goottimainen kuten tummista huulipunista yleensä tulee ;)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -