Light

Ihan älytöntä ajatella, että vuoden ensimmäisestä kuukaudesta on mennyt jo kohta puolet. Aika on mennyt taas niin nopeaa! Viime aikoina olen miettinyt miten saan viimeiset opintoni kasaan järkevästi, lähetellyt sähköpostiviestejä edestakaisin opettajien kanssa ja huomannut helpotuksekseni, että moni asia on mahdollista kun vaan jaksaa järjestellä asioita. Töitä on myös ollut paljon mikä on kivaa palkkapäivänä mutta rehellisesti sanottuna olisi ihana välillä olla pidempään vapaalla ja keskittyä vaikka opinnäytetyöhön! Heti kun työt vähän helpottaa niin aionkin keskittyä siihen ja tavoite on, että ennen USA-reissua saan sen palautettua (huomenna 100 päivää aikaa reissuun!!). Can I do this? YES I CAN! 


Viikonloppu meni myös hurjan nopeasti. Perjantaina mentiin viettämään ystäväni synttäreitä illallisen merkeissä Stefan's Steakhouseen jonne pääsyä olin odottanut pitkään! Eikä muuten ollut yhtään pettymys. Vähän hintavamman puolella oleva ravintola mutta ruoka oli ihan suussa sulavaa. Menen varmasti toistekin kyseiseen ravintolaan. Illallisen jälkeen mentiin vielä Apolloon seuraamaan Miss Helsinki -kisan finaalia sillä kaverini oli yksi finalisteista ja voittohan meidän tytölle tuli. Hurjan iloinen olen hänen puolestaan sillä hän todella ansaitsi voittonsa.

Lauantaina mulla oli vapaapäivä ja en oikeastaan tehnyt mitään järkevää päivällä mutta illalla mentiin Joonaksen kanssa lempparikiinalaiseen syömään. Ihanaa ruokaa ja parasta seuraa, en voi valittaa.

Eilinen meni töissä jonka jälkeen lähdettiin vielä Joonaksen kaverin synttäreitä viettämään ruuan ja drinkkejen merkeissä. Eli ainakin viime viikonloppuna olen saanut nauttia hyvästä ruuasta ja ystävien seurasta. Aika onnellisekshan tässä tuntee itsensä. :)


Muuten kaikki tuntuu olevan todella hyvin tällä hetkellä mutta jos yksi valituksen aihe pitää olla ja pitääkin olla ettei mene liian siirappiseksi on se yläkerrassamme oleva remontti. Itse kun teen iltapainotteista työtä niin venyy nukkumaanmenoni usein aika myöhään ja en voi sanoa olevani kovinkaan kiitollinen siitä, että klo 7.30 arkiaamuisin herään siihen, että tuntuu kun katto tulisi läpi hetkellä minä hyvänsä. Vielä kuukausi pitäisi jaksaa ja sitten se on ohi. Eihän se pitkä aika ole mutta tuntuu jotenkin todella ärsyttävälle kun on tottunut, että meidän taloyhtiö on todella hiljainen. Tänään menen niin ostamaan korvatulpat!

Viikon päästä on onneksi luvassa pieni pakohetki kun lähdetään Joonaksen kanssa pienelle kylpylälomalle. Siellä nyt luulisi ainakin rentoutuvan. Viime lauantaina itseasiassa ajattelin olla koko päivän vain kotona vain siksi, että täällä oli musta niin ihana hiljaista kun remppaa ei tehty. :D

Tällaisia kuulumisia täällä tältä erää, ihanaa viikon alkua teille jokaiselle! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -