Talvi-inho

Eilen oli just sellainen päivä, että totesin asuvani ihan väärässä maassa. Siinä vaiheessa kun tuulee ihan joka suunnasta, maa on liukas, räntää tulee vakaatasossa päin naamaa, ripsivärit on poskilla ja aurinkoa ei ole näkynyt viikkoihin alkaa pikkuhiljaa huumori loppumaan. Fiilis on about tällainen.

 Miten ihanaa olisikaan kun olisi mahdollisuus skipata koko talvi (nojoo, ehkä joulua lukuunottamatta) ja olla jossain lämpimämmässä maassa missä ei tuulisi ja suoraan sanottuna ei vituttaisi jatkuvasti kun kävelee ulkona. :D Pidän itseäni äärimmäisen positiivisena ihmisenä mutta kyllä tässä viime aikoina on hermoja koeteltu ja pinna ollut kireämpänä kuin koskaan. Voi kevät, tulisitko etuajassa tänä vuonna?

Onneksi kolmen viikon Jenkkireissuumme on päivä päivältä lähempänä. Matkaan on enää alle kolme kuukautta! Taidankin asentaa kännykkääni laskurin joka muistuttaa minua tästä joka päivä joten kun alkaa ärsyttää niin voin jo nähdä itseni Venice Beachillä Margarita kädessä.

Takki Monki // Pipo Makia (poikaystävän) // Huivi Acne // Kengät Nilson // Farkut Dr. Denim // Laukku Louis Vuitton

Joko teistäkin tuntuu, että talvi saisi olla ohi tai onko muilla matkoja jotka pitävät mielen positiivisena?

6 kommenttia:

 1. Toi on niiin tuttu tunne. Pimeys ja kaikki. Onneksi sulla on toi reissu mitä odottaa :) Oon lähdössä 2 viikon päästä Kuubaan ja sen jälkeen tuskin tarvitsee odottaa enää kauaa kevättä :) Onneks ollaan jo voiton puolella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, varmaa pää räjähtäis ilman matkaa mikä antaa toivoa. :D Oi Kuubaan! Kuulostaa liian ihanalta, nauti ! :)

   Poista
 2. Samoilla linjoilla. Täältä löytyy yks, joka vihaa pukeutua miljoonaan kerrokseen ja silti palella tuolla ulkona.. Itse taidan joutua odottamaan ihan vaan Suomen kesää tällä kertaa :/ Mukavaa reissun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äkkiä se Suomen kesäkin tulee, vaikka ei siltä just nyt tunnukaan. :D Kiitos! :>

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -