Bookfever

Kaikki jotka minut tuntevat tietävät etten ole mikään lukutoukka. Muotilehtien ja koulujuttujen lisäksi en välttämättä lue mitään muuta koko vuoden aikana ja kun on koulusta kyse niin pakko myöntää, että olen lukenut koko ammattikorkean aikana ehkä kaksi kirjaa joten helpolla olen päässyt sen asian suhteen. Aina välillä kuitenkin innostun lukemisesta ja viimeksi luinkin Coco Chanelin elämänkerran ja Fifty Shades of Greyn ekan osan aloitin mutta se on jäänyt kesken, ehkä joskus jatkan senkin lukemista.

Nyt kuitenkin kutkuttaisi kaksi kirjaa:

Kuvat: Pinterest.com


Alexa Chung IT

Julkaistiin jo syksyllä 2013 ja siitä asti olen miettinyt tämän ostoa joten eiköhän kohta olisi aika. Kirja sisältää tarinoita It-tytön elämästä mutta myös tyylivinkkejä ja kuvia.


How to be Parisian wherever you are

Tähän kirjaan törmäsin viime viikolla Instagramin ihmeellisessä maailmassa ja mun on pakko saada toi! Akateemisessa kirjakaupassa tämä on ainoastaan tilaustuotteena joten pitääkin pian laittaa kirja tilaukseen! Kirja käsittelee juuri sitä mitä nimikin kertoo, miten olla Pariisilainen missä ikinä onkaan.  Kulttuuria, muotia ja Pariisilaisen asennetta. Tämä on seuraava hankintani!

Onko teistä kukaan lukenut kyseisiä kirjoja? Tykkään itse lukea paljon elämänkertoja joten jos on vinkkejä hyvistä sellaisista niin otan mielelläni niitä myös vastaan!

5 kommenttia:

 1. Itse olen lukenut lapsena paljon ja nyt aikuisena kausittain, mutta yleensä tulee luettua dekkareita. Nyt on kesken Liza Marklundin Ajojahti, kun joululahjaksi sen sain.

  VastaaPoista
 2. Harmi ettei Suomesta (vielä) löydy Urban Outfittersiä, sillä siellä on juuri tällä hetkellä toi How to be a Parisian -kirja myynnissä! Terkkuja Saksasta, sulla on ihana blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä voi hitsi, kävin just alkuviikosta Urban Outfittersissa Tukholmassa mutta missasin ton kirjan kokonaan! :( Kiitos! :>

   Poista
 3. Mä itseasiassa ostin oman How to be a Parisian -kirjan just Tukholman UA:lta! Kannattaa todellankin hankkia kyseinen kirja, aivan huikea! Bloggailin siitä kans itse kait joulukuussa! ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -