Lime & Coconut

Olen kuullut jo pitkään kookosöljyn vaikutuksesta ihoon mutta suoraan sanottuna en ole yhtään kookoksen tuoksun (tai maunkaan...) ystävä joten olen käyttänyt manteliöljyä ja muita rasvoja. Nyt kuitenkin eilen käydessäni Marsaanan PR-toimistolla huomasin, että Puhdistamolta on tullut uusi kookosöljy johon on lisätty limettiöljyä joka vaikuttaa niin makuun kuin tuoksuunkin.

Kookosöljy ihonhoidossa:

  • voit korvata neitsytkookosöljyllä vartalovoiteet
  • suojaa, hoitaa ja kiinteyttää ihoa pitäen sen pehmeänä ja terveenä
  • öljy on miellyttävän tuntuista iholla ja imeytyy hyvin, kunhan et laita öljyä iholle liikaa
  • kokeile myös atooppiselle iholle, ihottumiin, akneiholle, kuiville limakalvoille sekä psoriasisiholle
  • auttaa myös haavoja sekä alkavaa huuliherpestä paranemaan nopeammin. Kookosöljy suojaa bakteereilta ja edistää ihon paranemista. Voit kokeilla myös mustelmiin.
  • vinkki: kaada öljy juoksevana omaan purkkiinsa ihonhoitoa varten (saat öljyn juoksevaksi esim. lämpimässä vesihauteessa)
  • levitä öljyä hiuksiin (ja päänahkaan, jos se on kuiva tai hilseilevä), kiedo pyyhe pään ympärille ja anna vaikuttaa vaikka yön yli. Voit lämmittää öljyä ensin, niin levittäminen on helpompaa. Jos on tarpeen, hiukset voi aamulla pestä sampoolla. Hyvin kuiviin hiuksiin öljy voi imeytyä niin ettei niitä tarvitse pestä ollenkaan. Öljyhoidon voi tehdä myös lyhyemmäksi ajaksi, esim. ennen saunaan menoa. Hiukset suojataan saunomisen ajaksi pyyhkeellä.
Lähde: http://www.kookosravinto.fi/virilo/virilo-neitsytkookosoljy/kookosoljyn-kaytto/41

Kookosöljyä voi käyttää ruuanlaitossa tai leivonnassa voin sijasta tai sitten ihonhoitoon niin kun minä tätä käytän. Kuiville säärille tää tekee nimittäin ihmeitä ja tuoksuu ihan karkilta. Suosittelen!


Puhdistamon tuotteita on saatavilla ainakin Life -myymälöistä sekä heidän omasta nettikaupasta.

Tuote on saatu blogin kautta.

1 kommentti:

  1. Tuo voisi olla kokeilemisen arvoinen. Rakastan kookosta ja limeä, yhdessä ja erikseen.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -