Boyfriend's Jacket

Viikonloppu meni taas ohi hujauksessa ja siihen kuului töitä ja lauantaina myös Joonaksen ja mun vuosipäivänviettoa. Kolmevuotispäiväämme vietimme pitkien työpäivien jälkeen syömällä kiinalaisessa ravintolassa ihanaa ruokaa jonka jälkeen mentiin suoraan kotiin nukkumaan ja kello oli noin kymmenen illalla. :D Taisi kummallakin painaa pitkä työviikko pahasti. Sunnuntaina käytiin brunssilla jonka jälkeen nukuinkin lähes koko päivän. Eikä ihme, tänään olen makoillut koko päivän sängyssä kuumeen ansiosta joten eipä ihme, että on väsyttänyt.


Tämäkin viikko on lähtenyt käyntiin työnteolla enkä ole ehtinyt niin paljoa nauttia vielä kauniista kevätpäivistä mutta onneksi päivä päivältä on enemmän valoa ja kevättä ilmassa joista voin sitten nauttia kun tästä tervehdyn. Asukuvien luvattu aika on täällä taas! :)


Eilen lainasin Joonaksen takkia joka on hänelle vähän pieni ja minulle taas hieman iso. :D Tykkään tuollaisesta hieman oversized-tyylistä mutta pakko myöntää, että istuessa takin hartialinjat nousee kyllä niin ylös, että näytän ihan Michelinukolta! Rento asu toimi hyvin kun käytiin kävelyllä nauttimassa vähän auringonsäteistä ennen kun oli aika lähteä taas töihin. Toivottavasti siellä on alkanut viikko vähän paremmissa merkeissä ja olette säilyneet flunssalta!

Takki H&M Men // Huivi Balmuir // Paita River Island // Farkut Bik Bok // Aurinkolasit Lindex // Kengät Nilson // Laukku Mulberry

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla! Päädyin tänne ensimmäistä kertaa - upeita asukuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :) Tervetuloa seuraamaan! ;)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -