Spring is in the air

Uskomatonta, että on jo maaliskuu! Tuntuu ihan kun eilen oltaisiin kilistelty ystävien kanssa vuoden vaihteen kunniaksi ja nyt siitä on jo pari kuukautta. Time flies when... you are in a hurry. 

Viime aikoina työni on pitänyt minut kiireisenä mutta arkeni sisältää nyt myös kouluhommia, blogijuttuja ja uutena vanhana juttuna treenaamisen! Siinä missä jo vähän aikaa olen käynyt kerran viikossa salilla niin nyt niitä kertoja on kolme ja motivaatio korkeammalla kuin pitkääään aikaan! Ehkä se on se hiljaa hiipivä kesä tai sitten tieto siitä, että kahden kuukauden päästä näyttäydytään Venice Beachillä.Mielessä ei pyöri juurikaan muuta tällä hetkellä kun tuo matka. Olen ihan hurjan innoissani siitä, että pääsen itse vanhoihin tuttuihin maisemiin ja siitä ehkä vielä enemmän, että saan näyttää Joonakselle nuo kaikki paikat jotka ovat hänelle ihan uusia. Nyt on lennot ja hotellit selvillä ja jopa ajokortteihin on Usa-liite hankittuna. I am ready!

Olen elämäni aikana matkustellut aika paljon ja huomaan, että viime vuoden matkasaldo on vaikuttanut siihen miten innostunut  olen tulevasta. Viime vuonna ei käyty kun Lontoossa pikavisiitillä Joonaksen armeijan vuoksi mutta tämä on nyt sitten ehdottomasti vuosi jolloin kaikki kokematta jääneet kokemukset otetaan takaisin!  


Siihen asti on aika nauttia kevään alusta ihan täällä Helsingissä. Viedä paksuimmat takit kellariin ja ottaa kaikki nahkatakit ylös. Nauttia siitä, että valoa on päivä päivältä enemmän ja toivoa, että pian ihmisetkin olisivat taas paremmalla tuulella ja hymyilisivät enemmän. Se on minusta aina parasta keväässä.

Takki Second Hand // Laukku Zara // Huivi Acne // Farkut Dr. Denim // Kengät Nilson

Tänään on vapaapäivä ja suunnitelmissa on lähteä metsästämään jumppamattoa kotiin ja ottaa ihan iisisti. Aamun olen tehnyt blogihommia, vastaillut sähköposteihin ja kaikkea joten nyt ajattelin ottaa ihan relax-moodin päälle. Ihanaa alkanutta viikkoa teille! :)

Kuvat: Sini

14 kommenttia:

 1. Tuo ihmisten hymy on todellakin suhteessa auringon määrään! :) Ja voi miten söpön vaaleanpunainen takki - oikea ranskanpastilli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, tänään sataa vielä joten en varmaan näe keskustassa montaakaan hymyä. :D Takki on kyllä ihan ku karkki! :)

   Poista
 2. Kiva kun jaksat olla positiivinen! Mullekin tuli heti parempi fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun positiivisuus tarttuu! :) Yritän olla sitä aina.

   Poista
 3. Upea asu Lotta! Ja vähän kivaa, että oot lähössä jenkkeihin, kelpais kyllä mullekin. Jenkit on hauska paikka kaikin puolin ja kannattaa varsinkin ostoksia varten säästää hyvissä ajoin rahaa, nimittäin ne outletit on ihan hulluja :D Itse kävin vasta Roomassa, mutta nyt keräilen rahoja ensi talven reissuja varten, jolloin näillä näkymin lähden Balille ja Ausseihin, mutta ääh niihin on vielä niin pitkä aika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Claudia! :) Jep rahaa on säästetty viimeisen vuoden ajan ja shoppailulle on säästettynä suhteellisen iso summa, ihan varmuuden vuoksi. ;) Oi Rooma olis joskus kiva kans kokea! Ja Bali ja Australia myös. :D Äkkiä ne matkat tulee kuule. Tuntuu, että ihan vastahan mekin tämä varattiin vaikka se oli lokakuussa! Mullakin on jo seuraavat matkakohteet aikalailla selvillä haha!

   Poista
 4. Hih, pakko kysyä että mikä on ajokortin USA-liite? :D Pari kertaa siellä käyneenä ja auton vuokranneena ei meillä koskaan ollu muuta kuin ihan suomalainen ajokortti! Onko käytännöt jotenkin muuttuneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on siis käännös suomalaisesta ajokortista joita monet autovuokraamot vaativat. Meillä auto on Kilroyn kautta Hertziltä ja he vaativat sitä. :) Oisko tää joku juttu Kilroyn kanssa tai siks, että ollaan alle 25? En tiedä mutta näin meitä neuvottiin. Ei onneksi maksanut kun 14€. :)

   Poista
  2. Aaaivan okei! No meillä on selkeesti sattunut tuuri, kun ei koskaan tarvinut moista, vaikka toisella kerralla kuski oli alle 25v. Pitääpä muistaa ensi kerralla, KUN sellainen tulee! ;) Oon muuten pirun kade teidän reissusta!

   Poista
  3. Joo kuulin autoliitossa asioidessa kun asiakaspalvelija puhui puhelimessa, että sillä pääsee helpommalla poliisin pysäyttäessä ja, että auton vuokraaminen voi kaatua siihen jos sitä ei ole niin hyvä pelata varman päälle. :) Toi reissu tulee kyllä olemaan niin mahtava! :)

   Poista
 5. Onpas kauniita asukuvia jälleen. Maisemat ja nainen! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -