#SuperRoleModel

Hyväntekeväisyys on aina ollut lähellä sydäntäni ja itsekin lahjoitan eri järjestöille rahaa vuosittain. Lisäksi minusta on kiva tukea merkkien hyväntekeväisyyskamppiksia. Joka vuosi tulee ostettua Roosanauha takin kaulukseen ja keittiöstä löytyy paljon vaaleanpunaista keittiövarustetta Fiskarsin ja Roosanauhan yhteistyöstä. H&M:n Aids -avustuskampanjastakin ostin useamman jutun aikoinaan ja nyt Lindexillä on pari päivää sitten lanseerattu kampanja jonka teemana on aito kauneus joka syntyy hyvistä teoista ja näkyy myös ulkoisena kauneutena.


Malleina toimii kolme naista jotka ovat upean uran lisäksi tehneet myös todella paljon hyvää muotimaailman ulkopuolella. Voidaan siis puhua todellisista huippuroolimalleista.

Christy Turlington, Liya Kebede ja Toni Garrn ovat menestyneiden malliurien lisäksi sitoutuneita yhteiskunnaliseen työhön järjestöissä Every Mother Counts, Liya Kebede Foundation ja Plan International - Because I am a girl jotka keskittyvät tukemaan äitiyyttä ja lapsia.

Lindexin kampanjassa myydään erityisesti #SuperRoleModel-paitaa jonka tuotto lahjoitetaan kyseisille järjestöille.


Roolimalli on minusta juurikin ihminen joka on omassa elämässään menestynyt mutta haluaa silti auttaa muita. Ihminen joka omalla panoksellaan haluaa vaikuttaa siihen, että maailmasta tulisi parempi paikka.

Lähes jokainen pystyy täällä meidän maassamme auttamaan vähäosaisia jos vain halua löytyy. Toki Suomessakin on autettavia ja on hienoa, että heidätkin huomioidaan sillä vaikka eletään hyvinvointivaltiossa niin on ihmisiä joilla ei ole samoja mahdollisuuksia kuin useimmilla. Varsinkin jouluisin tykkään itse syventyä miettimään tätä ja auttamaan parhaani mukaan kotimaamme vähäosaisempia perheitä.


Miettikää jos jokainen  maamme 5,5 miljoonasta asukkaasta lahjoittaisi vuodessa, vaikka 10€ hyväntekeväisyyteen niin se tekisi 55 miljoonaa euroa, hullua! Tuntuuko se 10€ useimmilla meillä vuodessa? Uskallan väittää, että ei tunnu. Sillä summalla saadaan kuitenkin aikaiseksi paljon hyvää. Esimerkiksi Plan - Koska olen tyttö -järjestö tukee nuorten tyttöjen mahdollista päästä kouluun joka ei ilman avustusta olisi mahdollista.

Minusta on hienoa, että yritykset kiinnittävät huomiota myös hyväntekeväisyyteen ja ainakin omalla kohdallani se lisää arvostusta merkkiä kohtaan, joten Go Lindex!

Videolla kiteytetään aihe hyvin: "A role model is someone who always inspires you to do better" ja "It's what you do that defines you".


Mitä tunteita aihe teissä herättää, millainen on hyvä roolimalli?

Yhteistyössä Lindexin kanssa. Kuvat: Lindex.fi

2 kommenttia:

 1. "Roolimalli on minusta juurikin ihminen joka on omassa elämässään menestynyt mutta haluaa silti auttaa muita. Ihminen joka omalla panoksellaan haluaa vaikuttaa siihen, että maailmasta tulisi parempi paikka."

  Mitä tarkoitat menestyneellä? Itse ainakin haluan ajatella, että roolimalli voi olla kuka tahansa hyvää välittävä. Myös sellaiset henkilöt, jotka eivät vastaa "yleisellä tasolla" ajateltua menestynyttä henkilöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menestyneellä tarkoitan nimenomaan omassa elämässään menestynyttä, ihmistä joka on tehnyt parhaansa omassa elämässään ja on tyytyväinen siihen mitä hänellä on. :) En siis tarkoita menestynyttä työelämässä, vaikka eihän sekään huono asia ole!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -