Tavallista elämää

Välillä bloggaaminen on vaikeaa. Tänään tuntuu olevan sellainen päivä, että tekstiä ei vaan synny eikä kuvatkaan onnistuneet. Mitä tässä siis on annettavaa? No sitä tavallista elämää jolloin asukuvat napataan suorassa auringonpaisteessa kauppareissulla S-marketin liput taustalla liehuen. Aikaa kuvien ottoon meni puoli minuuttia. Tällaista tämä välillä on, että ei ole aikaa ottaa parempia kuvia, kuvia jotka yleensä ovat blogini tärkein osa. Tänään olen käynyt yhdessä blogitapaamisessa, vaihtamassa valuuttaa ja ruokakaupassa. Illalla on vielä luvassa kavereiden näkemistä ja yöksi menen töihin.

Takki Monki // Paita ja farkut Bik Bok // Laukku Mulberry // Huivi Alexander McQueen // Kengät Nilson

Palataan joku toinen päivä kun teksti luistaa ja kuvat ovat toivottavasti parempia, puss!

8 kommenttia:

 1. ihana takki :) mistä noi sun kivat arskat on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se unohtuikin laittaa tohon mutta siis Lindexiltä on!

   Poista
 2. Vau, ihana asu! Ihastuin etenkin tuohon takkiin. :) Ja todellakin komppaan fiiliksiäsi siitä, että toisinaan kirjoittaminen on vaan vaikeaa, kun tuntuu, ettei päivästä löydy mitään sen kummempaa kirjoitettavaa tai joskus taas mehuja ei vaan löydy tapahtumista tarinoimiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Kun päivän kulku on päivästä toiseen aikalailla sama niin tuntuu, että ei oo kirjotettavaa tai sitten vaikka olisikin niin ei vaan synny tekstiä. :D

   Poista
 3. Hei välillä on ihan kivaki, että asukuvat ei ole valkattu niiden 100 kuvan joukosta ;) kivalta näyttää nimittäin, s-marketin lipuista huolimatta :D

  jenppu

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä myös saa olla ihan tavallisesta arjesta kuvia ja juttua muutenkin. Ja jos et olisi maininnut S-Markettia, niin en olisi varmaan edes huomannut sitä. Toki on kiva, että panostat asukuviin, mutta älä stressaa liikaa! Me tykätään susta just tuollaisena.

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -