Wake up

Viime viikolta on niin pahat univelat, että ollaan Joonaksen kanssa nukuttu nyt parina yönä melkein klo 12 asti. Hullua, yleensä nimittäin herätään klo 10 mennessä ja sekin on jo aika myöhään.

Eilen heräämisen jälkeen alettiin valmistamaan meille herkkuaamupalaa. Ollaan menty nyt monta viikkoa ihan ristiin enkä ole miestäni nähnyt hereilläoloaikaan melkein ollenkaan joten ajattelin, että aamiaistreffit olisi täydellinen ajatus. Rauhallinen aamu, hyvää ruokaa ja aikaa toiselle ennen kun toinen meistä taas rientää töihin.

Pöytä täyttyi leikkeleistä, kasviksista, marjoista, banaaniletuista, appelsiinimehusta, kahvista, teestä ja tietysti Hullareilta haetuista haamumunkeista. Mulle upposi puolikas ja voitte arvata kuka söi sitten loput. ;)


Olisipa joka aamu aikaa aloittaa tällä tavalla! Tänään se alkaa lautasellisella puuroa jonka jälkeen mennään salille ja siitä mä lähdenkin sitten töihin. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Oi miten superherkullisia kuvia ♥ Nyt aloin varsinkin ikävöidä mustikoita, ja oi vadelmat, en malta odottaa kesää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oispa jo kesä, että sais suomalaisia marjoja! :)

   Poista
 2. Tykkään ihan hulluna letuista/amerikkalaisista pannareista! Vois syödä joka päivä. Tai sit vohveleita. On kyllä ihana näköinen aamiainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vohvelit oli tarkotus tehdä mutta sitten ku noi munkit tuliki pöytään niin päädyttiin terveellisempään vaihtoehtoon eli banaanilettuihin! Joku kerta pitää kyllä pitää kunnon vohvelikestit!

   Poista
 3. Hitaat aamut on ihanimpia ja voi juku minkälainen brunssipöytä teillä onkaan ollut :P Ihana pöytä - ruokien allakin - btw :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pöytä on kyllä ollut niin hyvä ostos aikoinaan! :) Tulee varmasti jatkamaan kodista toiseen meidän kanssa tulevaisuudessa! ;)

   Poista
 4. Oii nam! Näyttää niin herkulliselta kaikki. Meillä ois poikakaverin kans menny varmaan just toisinpäin noi munkit.. haha :-D

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää itsehillintää vaatii ettei vedä munkkeja kaksin käsin haha. :D Niin hyviä ne on!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -