Aprilli

Eilen oli ensimmäinen huhtikuuta joka meinaa aprillipäivää. Miten se päivä aina tulee niin yllättäen? Täytyy myöntää, että tällä kertaa yksi kavereista sai hetkeksi huijattua mua kunnes tajusin itse, että tänhän on pakko olla pila. Jouduitteko te pilailun kohteeksi?

Muistan vieläkin kun yksi ystävistäni teki maailmaan parhaan pilan yläasteella äidillensä. Hänen äitinsä oli lähtenyt lenkille ja kun hän oli tullut takaisin oli ystäväni antanut puhelinnumeron lapulla ja kertonut, että "joku Karhu soitti" ja tietysti hänen äitinsä soitti numeroon ja sanoi "Hei, joku karhu oli yrittänyt tavoitella". Numero oli tietysti Korkeasaaren eläintarhaan, haha.

Takki Second Hand // Paita Tiger of Sweden // Farkut Bik Bok // Laukku Mulberry // Kengät Converse // Huivi Alexander McQueen

Eilen kävin kahvittelemassa pitkästä aikaa Annan kanssa, napsittiin asukuvia ja sit mun pitikin lähteä töihin. Nyt tulin hetki sitten luennolta ja tänään on muuten vapaata. Ahh!

Ihanaa torstaita kaikille ja kertokaa hei hauskoja aprillipiloja joita olette kuulleet, joita olette tehneet tai joutuneet huijattavaksi! :)

6 kommenttia:

 1. Haha, olisin nii-in halunnut kuulla tuon puhelun! :D
  Tiedätkö paljon muuten tuolla McQueenin pääkallohuivilla on nykyään hintaa? Myydäänköhän jossain Helsingissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Paras pila edelleen todella monen vuoden jälkeen. :D Noita huiveja ei valitettavasti saa Suomesta mistään. Itse ostin yhden Pariisista ja tämän olen saanut joululahjaksi poikaystävältäni. Nettikaupoista saa ja hinta on 185€! Ei siis ole muuttunut ollenkaan parissa vuodessa!

   Poista
 2. Hahhahah toi pila!! :D täytyy melkein toteuttaa jonain vuonna jollekin!

  jenppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelmana vaan on, että pitäis toteuttaa jossain missä ois lankapuhelin. :D Kännykät kun on niin ei voi ojentaa lappua, että joku on soittanut kun numero tallentuu. :D

   Poista
  2. Totta! Enpä tajunnut tuota. Ja en kyllä tunne ketään, kellä olis lankapuhelin :D

   Poista
  3. Ehkä jossain työpaikoilla onnistuis. ;)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -