Balmain

Yleensä suosin pukeutumisessa melko logottomia vaatteita. "How to be Parisian wherever you are"-kirjassa kerrotaan, että oikean Pariisittaren vaatekaapista ei löydy logoja, koska hän ei ole mainostaulu. Mielestäni tämä onkin hyvä ohje pukeutumiseen ja siksi olikin outoa kun rakastuin tähän Balmainin paitaan.

Malli ja ulkonäkö viehätti silmääni niin paljon, että tuhlasin pienen omaisuuden toppiin. Tykkään ihan hirveesti tällaisista paidoista jotka ovat malliltaan löysempiä ja jotain t-paidan ja topin välimaastoa. Hopeiset napit tuovat kivan rokkiviban tähän ja tekee tästä just mun tyylisen!


Kun menin tätä liikkeeseen katsomaan niin tämä oli viimeinen hopeisilla napeilla ja juuri minun kokoani joten tein ostopäätöksen aika nopeasti. Kultaisilla yksityiskohdilla näitä löytyi vielä useampi mutta se ei vaan ollut mun juttu. Olen jotenkin viime aikoina tykästynyt käyttämään enemmän hopeaa kun taas pari vuotta sitten oli ihan toisinpäin.

Paita odottaa nyt käyttöään sillä haluan säästää tämän reissulle. Voin jo kuvitella miten tämä sopii mustien farkkujen ja nahkatakin kaveriksi. Tai farkkushortsejen, tai nahkashortsejen tai no oikeastaan minkä vaan alaosan kanssa. Selkeesti siis hyvä ostos itselleni ja sehän on tärkeintä. 

2 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -