Denim on denim

Mulla on tänään vapaapäivä ja olen suunnittelut ajankäytön erittäin hyvin: lööbaamista ja Orange is the new blackin tuijottamista! Eilenhän tosiaan tuli Netflixiin uusi tuotantokausi tästä mahtavasta sarjasta joten odotan innolla, että saan alkaa katsomaan niitä uusia jaksoja. Noin viikko sitten aloin katsomaan sarjaa uudestaan jotta muistaisin kaikki tarinat ennen uutta tuotantokautta joten vielä muutama jakso toisesta tuottarista jäljellä ennen kun voin siirtyä uusien pariin. Can't wait!

Onneksi on tällaisia päiviä jolloin ei ihan oikeasti tarvitse tehdä mitään vaan kalenterissa on pelkkää tyhjää. Näitä tarvitaan. Varsinkin näin rankan viikon jälkeen mitä mulla on ollut. Ihana vaan olla kotona ja katsoa sarjaa ja ottaa rennosti. Vielä kun saisi lakritsia jostain. Se on mun heikkous!

Farkkupaita Second Hand // Toppi Wildfox // Farkut Dr. Denim // Laukku Louis Vuitton // Kengät Michael Kors // Aurinkolasit Céline

Ihanaa viikonloppua teille! :)

Kuvat: Annathin

2 kommenttia:

  1. Hah, aivan mainio teksti paidassasi :D Muutenkin kivan rento asu :)

    VastaaPoista
  2. Oi, Orange is the new black on ihan paras! Piti aktivoida Netflix uudestaan sen takia :'D Ja samaa mieltä myös siitä, että välillä pitää olla päiviä, jolloin ei yksinkertaisesti tee mitään ;) Takana on niin hullu viikko, että yksi lepopäivä tulee niin tarpeeseen!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -