Right now

Mua on viime aikoina väsyttänyt ihan hirveästi koko ajan. Parhaiten tunnetta kuvailee ehkä se, että voisin nukkua koko vuorokauden ympäri mutta öisin en kuitenkaan saa unta kun kaikennäköiset asiat pyörivät mielessä. Tiistaina meille tuodaan uusi sänky joten toivon, että sen mukana tulee uusi unirytmi ja vireystasokin! Vanha alkaa nimittäin olemaan sen verran huono, että uni on joka yö katkonaista. Ihan sairaan rasittavaaa!

Jään lauantain jälkeen myös kesälomalle joten ehkä sekin auttaa asiaa. Lomalla yritän paneutua täysin opparini kirjoittamiseen, että saisin sen vihdoin valmiiksi. Blogissa saattaa siis olla hiljaista loppukuukauden mutta ei hätää, palailen kyllä sitten kun olen saanut nämä mieltä painavat jutut hoidettua pois alta!


PS. Kuvat ovat juhannukselta kun nukuin terassilla koko juhannuksen ohi. Kuvastaa hyvin tän hetkistä fiilistä kun tekisi mieli vaan nukkua.

5 kommenttia:

 1. Voi ei, kuulostaa tosi kurjalta ettei saa nukuttua. Mulla on ollut vähän samanlaista tässä viimeaikoina. Nukuttaa kokoajan, mutta yöllä ei saa kunnolla nukuttua ja aamulla ei jaksa millään herätä. Toivottavasti loma ja uusi sänky auttaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti helpottaa pian! Uskon, että loma tekee omalla kohdallani ihmeitä. :)

   Poista
 2. Mullakin on ollut väsymystä ja univaikeuksia. Hankin makkariin kunnon pimennysverhon. Iltaisin jo ennen nukkumaanmenoa pimennän kotia, jotta alkaisi nukuttamaan. Se on auttanut, enkä tarvitse mitään unilääkitystä. Lisäksi mulla löytyi lievä raudanpuuteanemia, joka myös väsytti. Toivottavasti saat unirytmin kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on pimennysverhot enkä ilman niitä pärjäisikää! :) Voi ei kurja kuulla, toivottavasti saat rauta-arvot taas pian kuntoon ja väsymyksen pois. Itselläni helpottanut selkeästi nyt kun uusi sänky (<3) saapui ja stressi väheni, vaikka onhan tässä paljon stressattavaa vielä tulevalle syksylle. :D

   Poista
 3. Mulla oli koko kevään samanlainen väsymys. Se on kyllä kurjaa! Vaikka kuinka nukkui, niin silti ei virkistynyt lainkaan. Onneksi nyt kolmen viikon loman aikana on saanut kerättyä itseensä lisää energiaa. Maanantaina pitäisi taas jaksaa töihin!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -