Unelmieni tuoli

Tiedän olevani lomalla kun laitan kavereille viestiä 15 minuuttia ennen sovittua lounasta, että missä tavataan vain kuullakseni, että lounastreffimme ovat viikon päästä. Päivät ovat ihan sekaisin, mutta niin kai sen kuuluukin olla lomalla? On ihan sama onko maanantai vai torstai, onko heinäkuu vai elokuu. Ihan sama, kunhan on loma. Oma äitini ottaa aina kesäloman alkaessa rannekellon ranteesta pois ja takaisin se laitetaan vasta viiden viikon loman jälkeen. Ei lomalla tarvitse tietää paljon kello on.

Lomailu on tehnyt hyvää. Olen vihdoin edennyt opinnäytetyössäni siihen pisteeseen, että epätoivoa ei enää ole. Ette arvaakaan miten hyvältä se tuntuu! Olen ehtinyt käydä mökillä, viettää aikaa sukuni mökillä ensimmäistä kertaa moneen vuoteen sekä viettää aikaa kavereiden kanssa. Olen ehtinyt pitkästä aikaa myös viettää aikaa Joonaksen kanssa ilman mitään kiirettä. Meillä ei varsinkaan kesäisin ole yhteistä aikaa lähes ollenkaan joten kun sunnuntaina koitti ensimmäinen yhteinen vapaapäivä kolmen viikon jälkeen olin haljeta onnesta. Alkuviikosta oltiin Långvikin kylpylässä rentoutumassa. Kirjoitan siitä myöhemmin postauksen mutta sanon nyt vain, että teki todella hyvää! :)

Kuvassa näette asioita joita ollaan hankittu uuteen kotiin. Miljoonan sydänsilmäemojiin saattelemana saanko esitellä: uusi työtuolini, Vitra DSW. Tuolin lisäksi on keittiöön hankittuna lamppu sekä työpöydän yläpuolelle teetetty juliste. Kehykset vain puuttuvat mutta ne ehtii vielä muuton jälkeenkin.


Kuvitelkaa nyt tuo tuoli valkoista vanhaa lautalattiaa vasten. En enää kykene miettimään muuta joten jatkan täällä unelmoimista ja toivotan oikein ihanaa torstai-iltaa teille! :)

PS. Kommenttejen vastaamistoiminnossa on tällä hetkellä jotain häikkää joten pahoittelut, että kommentteihin vastaaminen on hitaampaa kuin yleensä! 

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -