Ripsienpidennykset Salon Duessa

Joku aika sitten sain yhteistyötarjouksen eräältä ripsientekijältä ja mähän innostuin heti sillä ripsienpidennyksien helppoutta onkin ollut ikävä. Aikaisemminhan mulla on ollut ripsienpidennykset yhteensä varmaan kolmen vuoden ajan ja nyt viime keväästä olen ollut ilman.

Kävin viime viikon perjantaina ensimmäisen kerran Heidin asiakkaana Salon Duessassa joka sijaitsee aivan kasarmintorin kupeessa osoitteessa Pohjoinen Makasiininkatu 4. Yleensä nukun koko ajan kun mulle ripsiä laitetaan mutta nyt täytyy ihan erikseen mainita, että Heidi on niin ihana tyyppi, että juttua riitti eikä ollut yhtään vaivaantunut olo.  Tästä tulee toivottavasti ihana ja pitkä yheistyö.


No mites ne ripset sitten? Olen ihan älyttömän tyytyväinen! Viikonlopun aikana ei ole tippunut yhtäkään ripseä, vaikka olen nukkunut kyljelläni naama kiinni tyynyssä (tätähän ei siis suositella :D) ja bailannut häissä. On ihan älytöntä miten suuri vaikutus ripsillä on omaan itsetuntoon. Tunnen itseni kauniiksi ja päässä pyörii vain kysymys siitä, että miten olen koskaan pärjännyt ilman näitä.


Ripset on tehty 0,15 paksuudella 11mm, 12mm ja 13mm pituuksilla. Luonnolliset mutta silti näyttävät ripset. Juuri sellaiset mistä mä tykkään!

Heidi tekee ripsiä elokuun ajan edulliseen hintaan joten mikäli olette haaveilleet pidennyksistä tai on huollon aika niin kannattaa ottaa yhteyttä Heidiin.

Uudet ripset 60€
Ripsihuolto 40€

Nämä hinnat ovat siis voimassa 31.8 asti.

Varaa aika numerosta 09-604882

Ripset saatu blogiyhteistyönä.

2 kommenttia:

  1. Mä en ole uskaltanut koskaan kokeilla noita ripsien pidennyksiä, vaikka haaveillut olen monta kertaa. Pelkään että tulee jotain ongelmia esim. allerginen reaktio tai sitten jään koukkuun niihin. Nätit ne kyllä on ja varmasti nopeuttaisi aamun meikkauksia. Onko noissa ripsissä muuten jotain sellaista, ettei esim. voi saunoa tai käydä uimassa tms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti, vaikka tuo koukkuun jääminen on lähes mahdoton välttää. :D Voi hyvin saunoa ja uida kunhan heti laitoin jälkeen ei kastele vuorokauteen. Vuorokaudessa liima kuivuu ja sen jälkeen kosteus ei haittaa. :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -