My boyfriend's style

Olen aikaisemmin julkaissut ystävieni tyyleistä postauksia täällä ja täällä mutta en ole koskaan tainnut Joonaksen tyylistä julkaista kokonaista postausta, vaikka hän toki usein kuvissa vilahtaakin.

Joonaksen tyyli on minulle todella mieluinen eikä minun ole tarvinnut tyylivinkkejä antaa vaan Joonaksella on tosi tarkka visio omasta tyylistään ja innostuukin eri trendeistä melkein yhtä paljon kun minä itse. Toki mullakin on usein ideoita heittää ja ostan usein Joonakselle vaatteita. Se on helppoa kun tietää tasan mistä toinen tykkää. Paitsi kerran ostin Cosilta vahingossa T-paitoja joissa oli ihan jäätävän isot kaula-aukot ja ne sain käydä palauttamassa, muuten on menny valinnat sitten enemmän nappiin. Mä olen kyllä onnekas siinäkin mielessä, että mun mies tykkää shoppailla mun kanssa! :)

Neule ja pipo Makia // Farkut H&M // Kengät Nike // Kello Michael Kors

Mitä mieltä ootte, saisiko täällä mielellään jatkossakin näkyä enemmän muidenkin asukuvia kuin omiani? :)

3 kommenttia:

 1. Joo näille kuville!! Mun on kans pitäny pitkästä aikaa kuvailla muutamaa kaveria, joten tää toimi hyvänä muistutuksenakin! :D Onko Joonaksella kuin paljon tatuointeja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Niitä on paljon, toisessa kädessä sleeve, toisessa puolikas, rinta, vähän yläselkää, kaikki sormet ja kummatkin puolet kaulasta. Tulikohan siinä kaikki. :D

   Poista
 2. Saa olla muidenkin asuja. Joonas on söpö!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -