Best Neighbours Ever


Me asutaan mahdollisesti maailman parhaassa taloyhtiössä. Parin kerroksen välissä on tila johon asukkaat tuovat kirjoja ja lehtiä itse luettuaan ne jotta muutkin saisivat niistä iloa. Ilahduin valtavasti kun eräs päivä huomasin koko tämän vuoden Harper's Bazaar lehdet portaikolla. Nappasin kolme mukaani ja lukemisen jälkeen ne saavat toimia sisustuselementteinä kodissamme. Kauniit kirjat ja lehdet ovat mielestäni täydellisiä sisustuksessa! Vastapalveluksena aion viedä itse muotilehtiä muille luettavaksi. Ihanaa, että talossa asuu muitakin joilla on samat kiinnostuksen kohteet.

Tämä on muutenkin ihana taloyhtiö. Rauhallinen, hiljainen sekä kaikki naapurit tervehtivät aina iloisesti. Edellisissä asunnoissa ei ole edes moikattu vaan usein itselle on jäänyt sellainen olo, että puhuisi itsekseen. Yhdessä taloyhtiössä mulle kävi niin, että varmaan viisi vuotta olin yrittänyt saada kontaktia naapureihin ja sitten viimein muuttopäivänä naapuri avasi suunsa ja sanoi iloisella äänellä "ai ootko muuttamassa pois". Like, what the hell did I do to you. :D 

PS. Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille!

1 kommentti:

  1. Tosi kiva kierrätystapa. Itse vien töihin lehtiä taukotilaan luettavaksi. Sitten meillä on töissä kerran vuodessa kierrätyspäivät parin viikon ajan, jolloin saa tuoda omia tarpeettomia tavaroita, vaatteita yms. kiertoon. Kivoja löytöjä on tullut tehtyä joka vuosi.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -