Home Snapshots



Meidän koti alkaa olemaan valmis. Tällä viikolla saatiin ostettua uusi isompi matto olohuoneeseen sekä matot eteiseen. Vielä puuttuu eteisestä yksi lattialista, työhuoneen matto sekä sohvan viereen tarvittaisiin vielä joku lattialamppu.

Tänä iltana suunnitelmissa on poikaystävän kanssa pizzan teko ja syöminen ja ihan vain täysi relax. Ihanaa sunnuntai-iltaa teillekin! :)

15 kommenttia:

  1. Upeita yksityiskohtia! Teillä on kyllä niin kauniin näköistä <3 Paras sisustuselementti on kyllä tuo pikku-Mully ;) Hyvää viikonloppua ja tulevaa viikkoa sullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Laukut on kyllä upeita myös sisustuksessa. ;)

      Poista
  2. Ihanan näköistä! :) Mistä tuo peilialustalla oleva kehys on löytynyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on itseasiassa Tigerista ostettu eurolla. :D

      Poista
  3. Vaaaaaaauuuuuuuu, ihana koti! :-) Ihanan erilainen, usein näkee aina vaan sitä samantapaista sisustusta, tässä on ripaus vähän erityylistäkin :-) I like!

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Teillä on niin kaunis koti! Tykkään, kun on kaikkia persoonallisia yksityiskohtia, eikä sellaisten "kaikki Ikeasta" koti :D mistä muuten tuo ikkunalaudalla oleva harmaa valaisin on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo tarkoituksella olenkin vältellyt Ikeaa, vaikka onhan täälläkin toki jotain sieltäkin (mm. yksi lipasto, vaatekaappi ja vaaterekki). :) Mikä valaisin? Kuvissa ei näy ikkunalaudan valaisinta. :o Meillä on olohuoneen ikkunalaudalla yksi valaisin (en ole varma onko se joskus näkynyt kuvissa :D) ja se on ihan Clas ohlsonilta. :D

      Poista
  5. Mun pitikin mainita, ettei sitä näy näissä kuvissa, vaan joissain aikaisemmissa! :) kiinnitin siihen vaan heti huomiota ja mietin, missä ollenkaan nähnyt niitä.. Kiitos paljon, sehän olikin juuri clasusta! :)

    VastaaPoista
  6. Muuten kivan näköistä, mutta en tykkää nuista tekokasveista :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei oikeat kasvit pysy ollenkaan elossa joten noiden lisäksi on vaan leikkokukkia sitten. :D

      Poista
  7. Siis mä en tajua kuinka jollain voi olla noin siistiä! :) Meillä on ihan kauheasti tavaraa joka nurkassa, toisaalta tilaakin huomattavasti vähemmän. Mutta jotenkin lepuuttaa hermoja katsoa tuollaista romuvapaata kotia. Olispa meilläkin :D Ei puhettakaan että voisi mitään vaaleita mattoja tms. olla, kun koirakin sotkee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän kodin parhaita puolia on se, että täällä on ihan älyttömästi säilytystilaa! Vanhassa asunnossa ei ollut kun kaksi pientä kaappia ja täällä kaappeja on yhdeksän (9!!!!) ja sen lisäksi molemmilla on vielä omat vaatekaapit eli tuplasti säilytystilaa vaatteillekin. On siis helppo pitää asunto siistinä kun on paikka mihin laittaa tavarat. :)

      Poista
  8. moikka! kyselisin, että mistä tuo aivan ihana (helsingin?) karttataulu on? tuo mikä on tuossa sohvan yläpuolella, aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Taulun olen saanut kaveripojiltani jotka omistavat yrityksen joka tekee noita! :) Eli siis kuva on googlesta ja sitten se on tulostettu Canvasille! :) Osoite on http://uniikkikoti.com :) Suosittelen, oon tykänny tosta ihan mielettömästi!

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -