TB Balboa Island

Mä olen usein miettinyt, että voiko paikkaan missä on vain kerran viikon lomaillut olla ikävä. Toki ymmärrän tunteen, että olisipa ihana olla siellä mutta onko se ikävää? Mä miellän ikävän jotenkin niin paljon voimakkaammaksi tunteeksi ja koen, että paikkaan mitä on ikävä on oltava vahvempi tunneside.

Mulla on valtava tunneside Kaliforniaan, koska olen siellä elämäni ensimmäiset vuoteni asunut ja se on mun perheelle todella tärkeä paikka. Se on paikka josta meillä on ihan älyttömästi ihania muistoja. Sitä paikkaa ikävöin ja erityisesti tietysti kotikaupunkiamme San Diegoa. Keväällä reissuun lähdössä olin niin ylpeä näyttäessäni "minun kaupunkini" poikaystävälleni ja jollakin hassulla tavalla olin myös huolissani, että mitä jos hän ei pitäisi tuosta kaupungista. Ei mulla ole ikinä ollut ikävä mihinkään muuhun kaupunkiin maailmalla.


Tällä viikolla katsoin Youtubesta sattumalta erään jenkkipariskunnan matkavideota kun he olivat käyneet Helsingissä. Videon jälkeen katsoin myös muita heidän videoita ja yhdessä videossa he esittelivät juurikin San Diegoa ja mun kurkkuun nousi pala ja mietin, että milloin pääsen seuraavan kerran tuonne. Sitä tunnetta on vaikea kuvailla ja varmasti moni ulkomailla asunut ymmärtää tunteen selittämättä. Tunne siitä, että kuuluu siihen kaupunkiin.

Ihmettelen aina välillä Facebookissa kavereiden tilapäivityksiä joissa ilmoitetaan, että on niin ikävä Thaimaahan jossa kävi vuosi aikaisemmin viikon reissulla. Onko se tunne oikeasti ikävää jotain paikkaa kohtaan vai jotain muuta? Ikävä lämpöä? Ikävä matkustamista? Ikävä lomafiilistä kenties? Mitä mieltä te ootte?

Farkkupaita Madewell // T-paita J.Crew // Laukku Louis Vuitton // Farkut Forever21 // Kengät Michael Kors // Aurinkolasit Le Specs
Löysin nämä kuvat sattumalta matkakuviani katsoessa ja huomasin, että en ole näitä vielä julkaissut blogissa. Kuvat ovat otettu Los Angelesin lähettyvillä sijaitsevalla Balboa Islandilla. Balboa Island muodostuu kolmesta keinotekoisesta saaresta ja on osa Newport Beachiä. Todella sympaattinen alue jonne suosittelen ehdottomasti reissua mikäli Losin alueella liikutte.

Rakastan kalifornian rentoutta. Kalifornialaiset ovat todella ystävällisiä ja vieraanvaraisia ihmisiä. Sen huomaa esimerkiksi siitä, että samalla kun Suomessa ihmiset miettivät, että miten korkean aidan he rakentaisivat ettei vain ihmiset oikaisisi kerrostalopihan kautta bussipysäkille, niin Balboa Islandin asukkaat ovat rakentaneet tiensä päätyyn penkin jotta ihmiset voisivat levätä ja nauttia satamanäkymästä. Aika liikuttavaa. Tuolla olisi varmasti ihana asua.

2 kommenttia:

 1. Moi!
  Joo ei viikon lomalta voi kaivata kuin lämpöä ja muistoja ;)
  Itse kaipaan matkustamista harva se päivä. Nimenomaan reissufiilistä, menemistä ja uusia paikkoja, En niinkään tiettyjä kohteita niin kuin sitä tässä :) voin sanaistua tohon kaipuu fiilikseen siinä määrin,minkä koin kaukana suomesta. Tajusin että Helsinki on mun koti, piti vaan käydä kauempana toteamassa ;) juurettomama (rajusti sanottu) ja suurta kotipaikkarakkautta vailla,tää oli hieno tajuta.
  Kartalla voi asua monissa paikoissa, älä huoli ;)
  Ihana koti teillä ja ootte kiva pari :) meilläkin koti mallillaan larussa ja kaikki hyvin! Hyvää alkavaa kevättä! T.Laura santusta.

  VastaaPoista
 2. Helsinki on kyllä mullekin se kaikista rakkain paikka mutta San Diego tulee hyvänä kakkosena! :) Vielä kun joku päivä olisi mahdollista käydä siellä useammin. Kiitos ihana! :) Ihanaa kevättä teillekin ja kiitos piristävästä kommentista! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -