Easter

Hyvää pääsiäistä! Mä todella yritin pääsiäisen kunniaksi pukeutua muuhun kuin mustaan mutta epäonnistuin aika hyvin. Harmaa neule oli tarpeeksi värikäs. Ehkä värit ei vaan ole mun juttu.

Pääsiäistä meillä ei vietetä oikeastaan mitenkään. Tänään herätessäni sain yllärinä poikaystävältäni Kindermunan, mutta se oli oikeastaan kaikki pääsiäiseen liittyvä meidän osalta. Päivällä käytiin Joonaksen äidillä kahvittelemassa. Ainiin, syötiin me myöhemmin lammastakin kebabin muodossa Eerikin pippurissa. Aika juhlavaa siis!


Tämä IROn harmaa neule on niin ihanan lämmin, että sen kanssa uskalsin ensimmäistä kertaa tälle keväälle pukea nahkatakin ja tarkenin todella hyvin. Ainoa huono puoli tässä neuleessa on se, että paksusta materiaalista huolimatta korkeavyötäröisten farkkujeni vyötärölinja näkyy aina rumasti läpi. En tiedä johtuuko se siitä, että Dr. Denimit venyvät aina käytössä niin paljon, että vyötärölinjakaan ei sitten ole ihonmyötäinen. Tykkään älyttömästi noista Dr. Denimin farkuista juuri korkean vyötärön ansiosta mutta täytyy kyllä sanoa, että housut venyvät todella nopeasti käytössä ja värikin kulahtaa. Jos teillä on jotain farkkuvinkkejä näiden tyylisistä kestävistä housuista niin otan mielelläni vastaan!

Usko kevääseen on tämän aurinkoisen päivän jälkeen hieman korkeammalla ja kenties kohta voi jo sanoa talvitakeille kokonaan heipat ja ottaa avokkaatkin käyttöön. ;)

Nahkatakki All Saints // Neule IRO // Farkut Dr. Denim // Laukku Mulberry // Kengät Acne // Aurinkolasit Ray-Ban

7 kommenttia:

  1. Ihana lookki! Mikä koko sulla on tuosta neuleesta? M koko oli mulle ihan liian suuri vaikka m-koon tyttö olenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mullakin on itseasiassa M ja se rullautuu vähän vyötärölle mutta muuten koko on mulle oikein passeli. Mulla on yleensä se ongelma, että rinta ja vyötärö ei ole samaa kokoa joten pienempi koko olisi rinnoille ollut varmasti vähän liian pinkeä. :D Yleensä käytän S ja M -kokoja. :)

      Poista
  2. Kivoja kuvia ja tosi jees lookki! Selailin vähän sun vanhempia postauksia ja mietin, että onko sulla yhä käytössä Canonin 6D? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä edelleen on Canon 6D ja olen ollut erittäin tyytyväinen! Tässä postauksessa objektiivi on Sigma 35mm/f1.4. :)

      Poista
  3. Itse olen vielä talvitakeissa viihtynyt, kun olen sellainen vilukissa eikä mulla ole oikein mitään kivaa välikausitakkia. Sä olet aina niin sädehtivä, niin et edes tarvitse värikkäämpiä vaatteita. Minäkin odotan kevättä tai siis lämpimämpiä ilmoja jo, että pääsisin ulos uusissa mokkasiineissani. Se on aina niin ihanan kevyt olo raskaiden talvikenkien jälkeen laittaa kevätkengät jalkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanasti sanottu! :) Mäkin odotan mun kissakenkien käyttöön ottoa ja mietin joka päivä, että milloin on tarpeeksi lämmintä. :)

      Poista
  4. Bikbokin Never Denimit! Korkea vyötärö, pilli lahje ja värikin pysyy hyvänä, kunhan varot pesemästä. Ekan parin menin hölmönä pesemään ja väriä lähti paljon, mutta tätä toista paria (ekat siis käytin puhki :D) aion vaan tuuletella, kunnes on ihan pakko pestä :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -