Chanel Soleil Identité itseruskettava kasvoille

Olen löytänyt kaikkien aikojen parhaimman kasvojen itseruskettavan. Olen kuullut jo vuosia kehuja Chanel Soleil Identité itseruskettavasta ja nyt jo hetken tuotetta käyttäneenä voin todeta kaikki hehkutukset todeksi.

Chanelin kasvoille tarkoitettuja itseruskettavia löytyy kahdessa eri sävyssä joista minulla on tummempi Soleil Intense Bronze.  Tämä sävy on nimensä mukaan erittäin intensiivinen ja tumma. Sävy alkaa näkymään kasvoilla jo tunnissa joka on pelkkää plussaa.

Koostumus on kevyt ja hyvin levittyvä. Tuote on kosteuttava, heleyttävä ja sisältää suojakertoimen 8.


Olen saanut ihan valtavasti kehuja ihoni väristä tämän tuotteen myötä ja tuote on todellakin tullut jäädäkseni minun suosikeideni joukkoon. Levitän yleensä tämän yöksi jotta väri saa rauhassa kehittyä. Tuote on niin kosteuttava etten koe tarvitsevani muuta tuotetta yöksi kun levitän tämän. Sävy taas on sen verran voimakas, että levitän tätä ainoastaan muutaman kerran viikossa saadakseni täydellisen rusketuksen koko viikoksi. Plussaa siis siitäkin ettei tarvitse joka ilta läträtä.

Tuoksu on aika voimakas ja omaan makuuni todella itseruskettavamainen mutta, koska tuote on muuten niin hyvä, en anna sen häiritä.

Tätä levitän kasvoille, korviin ja kaulalle ja vartalolle käytän sitten St. Morizin voidetta tai vaahtoa tai Acon itseruskettavaa voidetta.


Tällä tuotteella tällainenkin kalkkilaivankapteeni kuten minä saa feikattua upean rusketuksen joka ei todella näytä siltä, että tulisi purkista. Suosittelen! Hintaa tällä on noin 50€/50ml.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä t. Kalkkilaivan kapteeni :-D käytätkö muuten ton kanssa vielä meikkivoidetta tms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo käytän! Mulla on tällä hetkellä Mac Waterweight sävyssä NC30 :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -