Juhlatila Helsingissä

Reilu viikko sitten vietin valmistujaisjuhliani Krog Madamen kokous- ja saunatiloissa jotka sijaitsevat ravintolan kanssa samassa osoitteessa Lapinlahdenkatu 3, Kamppi. Tila soveltuu yksityistilaisuuksien lisäksi myös loistavasti yritystilaisuuksiin.

Saunoja tilasta löytyy kaksi omine puku- ja pesutiloineen. Saunatiloihin mahtuu noin 20 vierasta. Tilasta löytyy myös iso parveke jossa voi haukata happea juhlien ajan.

Juhlissa Krog Madame tarjosi myös meille Tapasbuffetin joka oli todella herkullinen ja vieraat kehuivat sitä kovasti. Tapakset tiesinkin jo hyviksi sillä olen muutaman kerran käynyt tässä ravintolassa syömässä niitä. ;)

En aluksi ollut järjestämässä valmistujaisjuhlia lainkaan mutta nämä intiimit lähimpien ystävien kanssa vietetyt juhlat olivat juuri täydelliset. Juuri sitä mitä halusin.


Jos etsit juhlatilaa Helsingin keskustasta voin lämpimästi suositella Krog Madamea! Esimerkiksi polttariporukalle tämä tila olisi varmasti täydellinen. Tilaan saa myös tuoda omat juomat.

Kiitos Krog Madamelle tarjoilusta ja juhlatilasta! :) Mikäli kiinnostuit tilasta sen voi vuokrata kätevästi täältä.

Kiitos myös ihanille vieraille, että tulitte juhlimaan kanssani tätä etappia elämässäni! :) 

madame@madame.fi
040 739 7798

Lapinlahdenkatu 3
00180 Kamppi
HelsinkiTila ja tarjoilu saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

 1. Onpas nättiä juhlaväkeä :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -