No work today

Parasta vapaapäivänä on nukkua pitkään ilman, että tarvitsee herätä herätyskellon ääneen. Pyöriä sängyssä luvattoman pitkään, katsoa puhelimesta snäppejä ja huomata sieltä, että ystävälläkin on vapaapäivä. Kutsua kahville ja päätyä yhdessä lounaalle. That's what I call a good day!

Rakastan päiviä jolloin kalenterissa ei ole mitään. Ei ole mihinkään kiire ja voi tehdä juuri mitä sillä hetkellä huvittaa.

Voin muuten suositella Uudenmaankadun Bar9 lounaspaikkana. Kiva tunnelma, hyvä sijainti ja uskomattoman hyvä Pollo Limonello -pasta. En ollutkaan käynyt täällä varmaan vuoteen ja nyt ihmettelen miksi en. Tuo annos on suosikkipastani!


Nyt aionkin olla kotona loppupäivän ja ottaa iisisti. Viime päivät onkin olleet vähän kiireisiä joten ihanaa, että on tällaisia hetkiä.

1 kommentti:

  1. Suosittelen kokeilemaan itse tuota pollo limonellon tekoa! Mie sain lahjaksi bar9 keittokirjan ja kokeilin kyseistä pastaa itsetehtynä. Se oli superherkullista ja kun menin paikan päälle bar9 niin petyin siihen ravintolaversioon :D
    Veikkaan että johtuu siitä, että itse tehtynä oli saanut säätää mausteet juuri oman maun mukaisiksi!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -