10 FACTS

1. Mä olen sekä ilta- että aamuihminen. Erikoinen kombo. Mä oon ihan älytön yökukkuja ja rakastan valvoa myöhään ja parhaat keskustelut käydään mielestäni aina öisin. Me ollaan mieheni kanssa tässä ihan erilaisia ja meidän taloudessa lause "saanko kertoa vielä nopeesti yhden jutun?" on varsin tuttu. :D En kuitenkaan ole aamuisin väsynyt, kiukkuinen tai muutenkaan huonolla tuulella vaan herään aina leveä hymy kasvoillani. Minulle riittää hämmentävän lyhyet yöunet. Toki on niitä aamuja jolloin ei vaan haluaisi nousta sängystä ja tekisi mitä vaan jos saisi nukkua edes puoli tuntia lisää mutta pääsen tästä tunteesta helposti yli ja mietin, että miten mahtava päivä on tulossa. Rakastan sitä kun lähtee aamulla töihin ja koko kaupunki on herännyt ja on liikkeellä. Vapaapäivinäkin on mahtava jos joskus herää aikaisin, menee lähimpään kahvilaan ja ikkunan viereen istumaan katselemaan heräävää Helsinkiä.

2. Mä olen todella nirso ostamaan mitään tavaroita. Aina kun lähden keskustaan etsimään jotain tiettyä jää se ostamatta sillä en vain yksinkertaisesti löydä mitä etsin. Usein katsonkin nettikaupoista ensin valikoimaa, haen inspiraatiota ja sitten menen niihin liikkeisiin joista voisi löytyä tarvitsemani asia. Sillon kun en tarvitse mitään, silloin löytyisi vähän liikaakin kaikkea vain kiertelemällä kauppoja!


3. Mä en ole koskaan kertonut blogissa mitä tein aikaisemmin työkseni mutta nyt kun olen vaihtanut työpaikkaa koen, että voin vihdoin avata tätä hieman. Työskentelin yli kuusi vuotta kosmetiikkamyyjänä ja -konsulenttina eräässä tavaratalossa joista viimeiset vuodet ihan huippuluksusbrändien parissa. Ihana työ kaiken kauniin keskellä! Kiitos teille monille lukijoille jotka vuosien varrella kävitte mua moikkaamassa työni parissa, ilahdutitte aina kovasti. :)

4. Mä palelen ihan törkeän helposti enkä voi sietää kylmyyttä ollenkaan. Mun kädet on aina ihan jääkylmät ja kotona nukun kahden peiton alla, ekstrapatterin vieressä. Uskon, että tämä johtuu pintaverenkierrosta.

5. Mä olen todella avoin ihminen jota ei haittaa kertoa omasta elämästä ihmiselle jonka olisi vaikka juuri tavannut. Sen sijaan tykkään puhua niistä elämän positiivisista asioista ja olenkin usein saanut kuulla jopa ihan lähimmiltä ihmisiltä, että on mahdoton tietää jos minulla ei ole kaikki hyvin, koska en kerro siitä. Minut näkee usein todella hymyilevänä, vaikka olisin jonkun kriiisin keskellä. Yritän kovasti päästä tästä eroon ja oppia pyytämään apua kun omat voimavarat eivät enää riitä.

6. Mulla kesti pitkään myöntää itselleni ja muille, että olen aika nirso ruuan suhteen. En voi esimerkiksi sietää useimpia kaloja ja sushi on mulle ihan ehdoton no-no. Muistan kun kerran oltiin todella hienossa fine dining -ravintolassa perheeni kanssa ja alkupaloissa oli paljon erilaisia kaloja. Kippasin kaikki mieheni lautaselle ja odotin maha kurnien pääruokaa. Tarjoilija toi pääruuat eteemme ja kertoi niiden raaka-aineista: "... ja keskellä veripalttua". Kiitos, tässä meni minun ruokahaluni. Nyt kun joulu alkaa olemaan ajankohtainen niin voin kertoa, että en joulupöydästä en syö esimerkiksi kinkkua, perunalaatikkoa ja lanttulaatikkoa. Niitä mitä muut yleensä rakastavat.


Meikki: Janita Salmensuo/YSL

7. En usko, että pystyisin olemaan kokonaan kasvissyöjä mutta suunnittelin pitkään, että lokakuussa olisin pitänyt lihattoman lokakuun. Unohdin ihan täysin, että olin suunnittellut tätä ja söin varmaan päivittäin kanaa. Fail.

8. Mun mielestä se telkkarissa tällä hetkellä pyörivä Ota rahat ja juokse -sarja on ihan huippu. Mainoksien perusteella se idea oli musta todella typerä mutta eräs ilta töiden jälkeen väsyneenä kotona ollessani laitoin telkkarin päälle ja katsoin sitä. Jäin koukkuun.

9. Mä rakastan myös kaikkia laihdutusohjelmia ja yleensä vedet silmässä katsonkin niitä. On niin ihanaa nähdä kun ihmiset onnistuvat.

10. Mä muistan lähes poikkeuksetta kaikki mun unet. Voin myös herätä kesken unien ja ajatella, että olipa hyvä uni ja todeta, että haluan jatkaa samaa unta ja se onnistuu. Saatan jatkaa samaa unta useamman kerran. Unet on mulle vähän niin kuin katsoisin elokuvia.

Mun mielestä on aina hauska lukea tällaisia faktapostauksia muiden blogeissa joten päätin pitkästä aikaa itsekin kirjoittaa sellaisen. Ihanaa viikonloppua! :)


1 kommentti:

  1. Tykkään myös tämän tyylisistä postauksista.
    Oon seurannut sun blogia jo vuosia, mutta tuli yllärinä, että et tykkää jouluruuista, vaikka olet "jouluhullu" :D Itse tykkään juuri kaloista ja joulupöydässä onkin sillit, lohet ja mädit. Lipeäkalaa en tosin syö, mutta se onkin ainoa jouluruokainhokki. Ihanaa joulun odottelua!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -