You may say I'm a dreamer

Säännöllinen arkiduuni on juuri niin ihanaa kun olin kuvitellut. Tuntuu siltä, että vihdoin ymmärrän ja sisäistän täysin sanonnan TGIF (äidille tiedoksi, että se tarkoittaa thank God it's friday). Kukaan ei vain varoittanut, että miten poikki ihminen voi työviikon jälkeen olla. Arjen aamuherätykset tekevät tehtävänsä. Lauantaina istuin illallisella ravintolassa parhaan ystäväni kanssa ja jo ennen puolta yötä olin jo ihan valmis nukkumaan. Sunnuntaina nukuin alkuillasta päikkärit. Toivottavasti tämä väsymys alkaa helpottamaan kun uuteen työhön tottuu ja sen oppii.

Ei se sunnuntaikaan onneksi mennyt ihan täysin nukkumiseksi vaan käytiin myös brunssilla Uudenmaankadulla sijaitsevassa ravintola Pennyssä. Pieni 25-paikkainen tunnelmallinen ravintola joka tarjoilee sunnuntaisin myös brunssia. Erona meidän vakkaripaikkoihin, täällä tilataan annoksia pöytiin eikä ole buffetia. Ruoka oli ihan taivaallista ja palvelu hyvää. Sain paikkaan lahjakortin ystäviltäni valmistujaislahjaksi joten super iso kiitos heille siitä, lahja meni ihan nappiin!

Brunssin jälkeen käytiin keskustassa kiertelemässä ja seurattiin joulukadun avajaisia. Ihmisiä oli taas niin paljon liikkeellä, että päätin suosiolla kuvata jouluvaloja myöhemmin rauhassa. Täytyy sanoa, että tämän vuoden jouluvalot ovat jotenkin erityisen onnistuneet. Aleksanterinkatu nyt näyttää samalta joka vuosi ja niin kuuluukin mutta esimerkiksi Mannerheimintie on upeampi kuin koskaan. Täytyy ensi viikolla ottaa asiaksi ikuistaa kauniit jouluvalot tännekin.

Helsingin keskusta on vain niin kaunis ja tunnelmallinen tähän aikaan vuodesta. Juuri viime viikolla kun kävelin töistä kotiin ihailin Keskuskadun jouluvaloja ja samalla kuuntelin kun eräs mies soitti kitaraa ja lauloi John Lennonin Imagine -biisiä. Kuvitelkaa se fiilis: pimeä alkuilta, kauniit jouluvalot, ihmisiä vilisee kadulla mutta silti kuuluu vain tuo kaunis kappale, yksi suosikeistani. Muuten oli ihan hiljaista. Laitoin miehelleni viestin, että nyt on niin hyvä mieli. Kaikki on vaan niin hyvin.

Joko teillä muilla alkaa tulemaan joulumieltä? 

Takki Acne Studios // Neule Zara // Farkut Topshop // Kengät Chloé

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -