Epäpuhtauksista eroon

Mulla on aina ollut todella kuiva iho vaikkakin ajoittain kärsin epäpuhtauksista leuan alueella. Tämä talvi on ollut poikkeuksellinen iholleni, nimittäin se on ollut enemmänkin sekaiho kuin kuiva ja minulle on riittänyt vähemmän kosteuttavat tuotteet kuin ennen.

Kasvojen puhdistuksessa olen aina ennen luottanut kuivan ihon superkosteuttaviin tuotteisiin mutta tänä syksynä otin käyttöön Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash -puhdistusaineen ja Calendula Herbal-extract Toner -kasvoveden. Nämä tuotteet ovat ollut ihan loistavia ja toimii mun mielestä hyvin myös paikoitellen kuivalle iholle. Puhdistaa hyvin meikin ja jättää raikkaan tunteen iholle.

Yksi luottotuotteistani on jo vuosia ollu Dermalogican Overnight Clearing gel -täsmägeeli. Tätä tuotetta iholle illalla ennen nukkumaan menoa siihen kohtaan missä epäpuhtauksia on tai mihin tuntuu, että on tulossa ja ero seuraavana aamuna on huomattava. Itse käytän tätä juurikin leuan alueelle ennen nukkumaan menoa ja mikään tuote ei ole ikinä ollut yhtä hyvä ja tehokas kuin tämä. Pullo on melko kallis mutta toisaalta taas niin riittoisa, että ei tarvitse jatkuvasti olla ostamassa uutta. Tämä on jo toinen pullo tätä ja ensimmäinen kesti monta vuotta.

Tuo Dermalogican tuote on tarkoitettu yöllä käytettäväksi ja ei sovi meikkivoiteen alle joten epäpuhtauksien puskiessa läpi olen käyttänyt Guerlainin Stop Spot -hoitoa. Tämä sopii loistavasti meikin alle ja onkin ihan peitevoiteen väristä. Erittäin tehokas tuote.


Mitkä ovat teidän suosikkituotteet epäpuhtauksia vastaan?

2 kommenttia:

  1. Tuo Stop spot voisi olla kiva tuote. Peittää ilmeisesti punoitusta?

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -