KILPAILU: Studio Rebelicious – Voita meikki ja kampaus!

Ystäväni Jasmiina avasi oman kauneusalan yrityksen joulukuussa Helsinkiin. Studio Rebelicious sijaitsee osoitteessa Ratakatu 5 aivan Punavuoren sydämessä. Studio Rebelicious tarjoaa paljon yhden katon alta, mm. meikkipalvelun, kampaamo- ja parturipalvelut, ripsienpidennykset, rakennekynnet ja graafisen suunnittelun. Ihana lisä tässä liikkeessä on se, että takahuoneessa on valokuvausstudio.

Itse kävin uudenvuodenaattona Jassun luona meikissä ja kampauksessa. UV:n kunniaksi kunnolla glitteriä ja vähän näyttävämpää ulkonäköä.



Kilpailu

Nyt teilläkin on mahdollisuus voittaa lahjakortti meikkiin ja kampaukseen! Kommentoi tähän postaukseen millaisen lookin haluaisit jos pääsisit istumaan Jassun meikkituoliin. Muista jättää sähköpostiosoitteesi yhteydenottoa varten! Arvonta päättyy 12.1.2017 klo 21.00. Onnea tasapuolisesti kilpailuun! :)

Yhteistyössä Studio Rebelicious kanssa.

24 kommenttia:

  1. Meikkinä tumma silmämeikki ja hiukset tekijän näkemykseb mukaan.

    VastaaPoista
  2. Wow ihana arvonta ja kaunis meikki! Jos arpaonni suosii antaisin tämän meikki+kampaus lahjakortin pikkusiskolle, koska wanhojen tanssit ensikuussa:)) Hän on kovasti puhunut, kunpa pääsisi ammattilaisen käsiin tuona päivänä:) Koko päivän kestävä meikki, silmät tosin ei liian tummiksi. Hiukset ainakin osittain hän haluaisi kiinni :))

    siniturunen@outlook.com

    VastaaPoista
  3. Ei oikeastaan mitään toiveita, vaan artisti saa päättää. Jotakin räväkkää silti :-D

    VastaaPoista
  4. Silmämeikki olisi varmaankin melko tumma ja hiukset olisivat jotenkin kivasti laitettu. Tietenkin ammattilainen saisi mielellään ehdottaa :) Olisi kyllä mukava, jos arpaonni suosisi.

    el.riuttamaki@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Koska en asu Helsingissä, antaisin palkinnon siellä asuvalle kaverilleni. Joten en tarkalleen osaa sanoa, millaisen meikin ja kampauksen hän haluaisi... Mutta oletan ainakin klassista ja hehkuvaa meikkausta :)

    sallamari.blomberg@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Jassu osaisi kyllä kattoo mikä minulle sopisi parhaiten, eli sillä sit mentäis . merja.nurmela@hotmail.fi

    VastaaPoista
  7. Joku ylläri!:) paivi.leisti@student.oulu.fi

    VastaaPoista
  8. Meikissäni tykkään korostaa erityisesti silmiä ja hiuksissa taas olisi kiva kokeilla jotain kiharaa, kun muutoin hiukseni ovat suorat. Joten nätillä meikillä ja kiharoilla pääsisi jo pitkälle :)
    T: Miukkis
    birgit82@suomi24.fi

    VastaaPoista
  9. Silmiä korostava, kasvoille hehkua. Jotain muuta kuin oma arki.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Joku tosi tumma ja kaunis silmämeikki olis ihana! Itse laittautuessa niin harvoin uskaltaa lähteä revittelemään meikillä. Hiuksiin haluaisin ainakin vähän kiharaa, oma suorahko tukka tuntuu niin arkiselta.
    lindasofia.lofgren@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Kerrankin jotakin näyttävää meikkiä :) isot hiukset :D

    VastaaPoista
  12. Luultavasti antaisin ammattilaiselle aika lailla vapaat kädet ;) tuccaan ois ainaki kiva saada kiharaa, ainaki toi sun kampaus rokkaa ! julia.vaatainen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  13. Jos voittaisin, antaisin luultavasti tekijälle aika lailla vapaat kädet. Itse tulee kuitenkin meikattua ja laitettua hiukset aina aika lailla samalla tavalla, joten olisi kiva nähdä ammattilaisen näkemys :)

    annesavol (at) gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kävin myös Jasmiinan meikattavana uutena vuotena ja olin enemmän kuin tyytyväinen lookkiin! :) Jos voittaisin arvonnan, haluaisin taas bilemeikkiä viikonlopuksi, ehkä tällä kertaa tummempi silmämeikki smoky eyes-tyyliin. Jasmiina tietää parhaiten mikä toimii! ;)

    T. Minni
    minnimustonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Mulla on ysäribileet tulossa, joten jokin tyylikäs 90-luvun meikki! Jos siittä vaan tyylikkään saa =D Ja tukkaan vapaat kädet.

    hlaman@utu.fi

    VastaaPoista
  16. Oma meikkini (niin arki kuin juhla), on yleensä tosi luonnollinen, joten olisi kiva kokeilla dramaattisempaa iltameikkiä. Kampauksen osalta toiveena olisi kiharrusta. Toivon, että meikki toisi esiin uuden puolen ulkonäöstäni, joten antaisin Jassulle vapaat kädet. :) thesmallprint@wippies.fi

    VastaaPoista
  17. Hmm, tumma silmämeikki ainakin ja hiuksiin ehkä jotain kiharaa. Yksi tärkeä tilaisuus on tiedossa helmikuussa, joten olisipa ihana päästä ammattilaisen laitettavaksi. :)

    niinanni(at)gmail.com

    VastaaPoista
  18. Onpa kiva arvonta! :) Mulla on tiedossa ystävän häät reilun kuukauden päästä, joten olisi mukava päästä ammattilaisen luokse laittautumaan! Kampaukseksi nuttura ja meikiksi jotain häihin sopivaa! :)

    tiiojanpera@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Ihana smokey eyes meikki ja kampauksessa antaisin vapaat kädet. Ammattilainen varmasti tietää parhaiten mikä toimii!
    Vilma.kleemola@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Haluaisin kyllä jonkun oikein ihanan juhlameikin! Olisi myös kiva saada vinkkejä meikkaajalta miten korostaa omien kasvojen hyviä puolia. :)

    Emilykq385@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Mulla on selvästi näkyvät silmäluomet, niin jokin niihin sopiva luomiväripainoitteinen meikki :) Kampaukseen saa vapaat kädet: kaikki näyttää varmasti paremmalta kuin omat väkerrykseni :D

    evlipa@utu.fi

    VastaaPoista
  22. Joku ihan omasta tyylistä poikkeava 👍🏻 Sallakosonen@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Joku nutturakampaus olisi kiva kokeilla ja vaalea meikki. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Tumma silmämeikki ja hollywood kiharat asta.kotkasaari@gmail.com

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -