The year 2016

Viime vuonna tapahtui paljon hienoja asioita. Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä jos sanon, että minun kohokohtani oli se kun poikaystäväni pyysi minua vaimokseen. Kosinta oli elämäni kaunein hetki ja en malta odottaa, että tänä vuonna menemme naimisiin.

Toinen merkittävä asia joka tapahtui vuonna 2016 on ammattikorkeakoulusta valmistuminen. Sen eteen tehtiin paljon töitä ja olen niin onnellinen, että opiskelu on ohi ainakin toistaiseksi.

Kolmas hieno saavutus oli uusi työpaikka omalta alaltani. Kirjoitin viime vuonna postauksen jonka otsikko oli "I don't know where I'm going but I'm on my way" ja se kiteyttää hyvin pienen epävarmuuden valmistumisen jälkeen. Nyt tiedän, että menen eteenpäin ja, että tulevaisuudessa olen juuri siinä pisteessä missä minun kuuluu olla.

Muita mainitsemisen arvoisia hetkiä oli illalliset ystävien kanssa, Abu Dhabin matka, meidän uuden kodin tuparit ja serkkuni häät Italiassa.


Vuosi oli myös minulle todella rankka mutta ainakin toistaiseksi haluan muistella vain näitä hyviä hetkiä ja astua tähän vuoteen optimistisena siitä, että tästä tulee yksi elämäni hienoimmista vuosista.

Ihanaa uutta vuotta rakkaat seuraajat! ♥

2 kommenttia:

  1. Super tapahtumarikas vuosi sulla kyllä takana ja ihania asioita tapahtunut :) Toivottavasti tulevasta vuodesta tulee myös mahtava!

    VastaaPoista
  2. Samoin sulle ihanaa uutta vuotta 2017!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -