Pink Camouflage

Tänään olo oli olla pinkki ja sulautua läheisen Fredan torin rakennuksen seinään. Eilen oli vähän kipeä olo ja tänään aamullakin pelkäsin, että joudun perumaan suunnitelmani mutta onneksi olo parani aamupuuroni jälkeen ja päästin Joonaksen kanssa liikkeelle. Käytiin eräässä kukkakaupassa josta suunnittelemme mahdollisesti tilaavamme häihimme kukat.

Nyt makoilen vain sängyssä, kirjoitan postausta ja kuuntelen Anssi Kelan vanhaa tuotantoa. Rakastan noita vanhoja biisejä. Muistoihini tulee tämän vuosisadan alussa perheen kanssa tehty Teneriffan matka jolloin isäni osti lentokentältä minulle ensimmäisen kannettavan CD-soittimen. Sony Walkmanin, tietty. Sain myös valita yhden levyn ja valitsin Madonnan Music -levyn. Kyllästyin parissa päivässä levyyni ja lainasin iskältä Anssi Kelan Nummela -levyä. Iskee vieläkin todella kovaa.

Housut Zara // Neule Primark // Kengät Vans // Takki Marimekko // Laukku Chanel // Huivi Acne Studios


Ulkona sataa lunta joten taidan suosiolla vaihtaa tämän keväisen asuni johonkin käytännöllisempään. Olen pian lähdössä kaverilleni jossa vietetään tänään tyttöjen iltaa. Hauskaa viikonloppua teillekin! :)

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -