SUOSIKIT

Mulle on muodostunut meikkien suhteen suosikkeja joita huomaan ostavani aina uudestaan ja uudestaan. Kokeilen mielelläni uusiakin tuotteita suosituksien tai mainosten innoittamana mutta huomaan silti, että meikkipussista on löydyttävä ne luottotuotteet. Sama pätee itseasiassa myös ihonhoitoon sillä minulla on aina sama kosteusvoide, silmänympärysvoide, puhdistusgeeli ja kasvovesi. Ainoastaan kasvonaamioita vaihtelen.

Meikkivoidesuosikkini on Giorgio Armanin Luminous Silk Foundation. Ihana peittävä mutta hehkuvan ihon jättävä meikkivoide jota olen käyttänyt jo vuosia. Hintaa on 52€/30ml. Mulla on itseasiassa toinenkin meikkivoidesuosikki jota vain ei ollut tämän postauksen kuvia ottaessa mutta tuli juuri tällä viikolla postissa. Sekin tuote on niin mieletön, että teen sitä ihan oman postauksen!

Luottotuotteistani löytyy toinekin Armanin meikkituote ja se on Sun Fabric Bronzer -aurinkopuuteri sävyssä 100.  Kyseessä on aika vaalea (kuvassa näyttää vähän tummemalta mitä todellisuudessa on) todella hienojakoinen aurinkopuuteri ja siksi juuri aivan täydellinen käytettäväksi vuoden ympäri. Tämä on aina oikean sävyinen sillä tätä voi kerrostaa tummemaksi. Ylivoimaisesti paras aurinkopuuteri jota olen ikinä käyttänyt. Tämä ei sisällä myöskään mitään hileitä joita itse henkilökohtaisesti vihaan. Tykkään siitä, että aurinkopuuteri on matta ja highlighterista saan sitten hohdon erikseen. Hinta on 59€.



Highlightersuosikkini on The Balmin Mary-Lou Manizer. Hinta/laatu-suhde on erittäin kohdallaan ja saan aina todella paljon kehuja ja kyselyitä silloin kuin minulla on tätä (eli siis melkein päivittäin!). Tätäkin olen käyttänyt jo pari putiloa ja ostan varmasti jatkossakin. Tilaan tätä milloin mistäkin mutta hinta on aina n. 16€ sillä tästä on todella usein alennuksia.

Poskipunassani saa myös olla hohtoa ja ylivoimainen suosikki onkin Narsin poskipuna sävyssä Orgasm. Tätä poskipunaa on hehkutettu paljon ja itsekin yhdyn näihin hehkutuksiin ja totean, että paras poskipuna mitä mulla on ikinä ollut. Tämä nykyinen taitaa olla kolmas tätä samaa sävyä oleva poskipunani ja en näe mitään syytä miksi vaihtaisin tämän johonkin toiseen tuotteeseen. Hinta on 32€ ja tilaan tätä joko netistä, ostan ulkomailta tai jos joku läheinen käy ulkomailla niin pyydän tuomaan. Tämän myötä olen innostunut myös kokeilemaan muita Narsin tuotteita ja nekin ovat olleet varsin toimivia tuotteita mutta tämä on vain ylivoimainen muihin poskipuniin verrattuna.

Siveltimissä olen kokeillut monia ja vasta nyt olen löytänyt jonkun siveltimen joka on minusta loistava eikä liian kallis. Edellisessä työssäni olen meikkaillut asiakkaita kaikkien huippubrändien siveltimillä ja minun kokemuksella voin sanoa, että Armanin siveltimet ovat ihan ensiluokkaisia. Minun kukkarolleni kuitenkin valitettavasti aavistuksen liian tyyriitä. Työnikin kautta olen tullut vähän nirsoksi siveltimien suhteen (niin kuin myös varmaan kaiken kosmetiikan!) mutta nyt löysin Urban Decayltä meikkivoidesiveltimen joka miellyttää minua kovasti. Hinta oli muistaakseni kolmenkympin hujakoilla.


Peitevoiteissa olen todella nirso ja koska ensisijaisesti levitän tuotetta silmien alle on tärkeää, että tuote on tarpeeksi notkeaa. Minun ihoni on kuiva ja etenkin silmienympärysiho kuivuu todella paljon jos peitevoide on kuivaa. Helena Rubinsteinin Magic Concealer -peitevoide on täydellistä. Peittävää mutta myös tarpeeksi kosteuttavaa. Päivän mittaan ei pakkaannu silmien alle ja pysyy paikoillaan iltaan asti. Olen käyttänyt tätä vuosia ja meinasin saada slaagin kun viime vuonn huhuttiin, että tämän valmistus lopetetaan. Onneksi näin ei ollut. Hinta on näemmä nykyään myös halvempi! Ennen 15ml maksoi 48€ mutta nykyään 35,90€, jee! Vinkkinä myös, että tätä on yleensä Stockmannin Hulluille päiville tullut pieni erä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Anastasia Beverly Hillsin Brow Pomade -kulmaväri. Myöskin saman merkin kulmasivellin on ihan täydellinen ja yhdessä tämän kulmavärin kanssa saan itselleni juuri sellaiset kulmat kuin haluan. Plussaa myös siitä miten riittoisa tuote on. Olen ostanut tämän kaksi vuotta sitten ja uskon, että vielä yksi vuosi mennään tämän saman purnukan kanssa ja sen jälkeen ostan varmasti uuden. Suomessa tätä myydään yksinoikeudella Kicks -liikkeissä ja hinta on 27,10€.

Teen varmasti vielä postauksen erikseen myös huuli- ja hiustuotteista joista pidän. 

Onko muilla samoja suosikkeja tai haluatteko suositella jotain tuotteita mistä mä voisin tykätä näiden tuotteiden perusteella? :)

1 kommentti:

  1. Mä käytän muuten halpismeikkejä,(joita sitten kiroan kun ne leviää ja paakkuuntuu) mutta huulipunat on yleensä YSL:n. Mulla on hankala sekaiho, nenä ja sen ympäristö kiiltää heti, mutta posket saattaa olla ihan kuivat. Siksi tuntuu että on vaikea löytää sopivia tuotteita. Erityisesti kun löytäisi jonkun hyvän meikkivoiteen, niin voisin maksaa siitä vähän enemmänkin.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -