Solid gold

Eilen päästiin melkein kesäloman tuntuun kun lähdettiin aamulla päiväksi mökille ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja otin aurinkoa mökin terassilla. Vaikka oltiin mökillä vain muutama tunti, unohtui arjen kiireet hetkeksi. Käytiin matkalla myös Fagervikin kauniilla alueella kuvaamassa asukuvia ja tuonne on kyllä päästävä vielä uudestaan tänä kesänä.

En edes muistanut miten ihanaa on löhötä auringossa ja olla yksinkertaisesti tekemättä yhtään mitään. Häämatkaa odotellessa, silloin aion tehdä juurikin niin.

Sitä ennen pitää kuitenkin muistaa uusia passi, se ei ole enää voimassa. Turhauttaa uusia passi muutamaksi viikoksi sillä sukunimeni vaihtuessa täytyy joka tapauksessa hankkia uusi. Nimi ei kuitenkaan ehdi vaihtua ennen matkaa joten uusi passi on pakko hankkia vielä vanhalla nimellä. Tällä viikolla en ehdi sitä hoitaa mutta heti seuraavalla on pakko. Kamalaa olisi missata vuoden ainoa ulkomaanmatka, koska passi ei olisi voimassa.

Takki Zara // T-paita NA-KD // Farkut Topshop // Laukku Chanel // Aurinkolasit Karen Walker // Kengät Vans

2 kommenttia:

  1. Oi, miten kaunis olet! Oikein hehkut. Ihanat hiukset myös :) Olen nähnyt sut muutaman kerran livenä (tää kuulostaa nyt pelottavalta, haha, mut ihan kaupungilla) ja olet kyllä uskomattoman upea! Ihanaa kesän jatkoa ja häiden odottelua sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiitos, kiitos ihana! Meen ihan sanattomaksi. :')

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -