Mitä mulle kuuluu?

Kuukauden aikana blogiin on tullut lähinnä häihin liittyviä postauksia ja olen käsitellyt häitä postauksissa aika pintapuoleisesti ja vähäsanaisesti. Mulla on ihan valtavasti kerrottavaa ja kuvia näytettävänä mutta olen itseasiassa pihistellyt niitä ihan tarkoituksella. Odotan nimittäin vielä, että saan häävideomme käsiini. Kuvaajat tekevät videosta myös koosteen minkä ajattelin jakaa blogissa.  Sen jälkeen alkaa kuvia sataa myös blogin puolella!

Täytyy myöntää, että häitä ennen ja niiden jälkeen oli niin paljon tekemistä, että kärsin hieman hää-ähkystä jälkikäteen. En ole esimerkiksi häiden jälkeen käynyt kertaakaan Pinterestissä. Niitä sivuja tuli kulutettua päivittäin tuntikausia! Häät olivat koko ajan mielessä ja jos hetken yrititkin olla miettimättä niitä, joku kyllä palautti ajatuksesi niihin puolestasi. Nyt tuntuu hyvältä kun elämä ei enää pyöri häiden ympärillä vaan ollaan palattu arkeen. Arki ei ole ikinä ollut mulle negatiivinen käsite vaan nautin siitä kovasti ja siihen olen aina pyrkinyt. Siihen, että arki on sujuvaa ja, että siitä nauttisi. Tykkään siitä, että on omat rutiinit ja silloin osaa arvostaa nimenomaan niitä pieniä asioita kuten sitä, että ostaa Lidlistä maailman parasta jäätelöä.

Noin ylipäätänsä mulle kuuluu tällä hetkellä todella hyvää. Olen viihtynyt viime aikoina aika paljon omissa oloissani ja se on ollut musta todella ihanaa ja rentouttavaa. Olen saanut keskittyä töihin ja vapaa-ajalla olla kotona ja rauhoittua hektisen kesän jälkeen. Se on ollut juuri se mitä mä tarvitsin. Nyt on taas voimat palautuneet ja mulla on hyvät vibat tästä syksystä. Häämatkan lisäksi syksylle ei ole muita suunnitelmia mutta sekin on vaan tosi okei.

Mekko Mango // Laukku Chanel // Kengät Valentino

1 kommentti:

  1. Aivan ihania kuvia! ja tuo mekko! <3

    https://laurajuliaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -