You had me at Aloha

Terveisiä Havaijilta! Olemme viettäneet täällä jo muutaman päivän ja nauttineet auringosta ja lomastamme. Honolulun Waikiki on täydellinen kohde häämatkalaisille ja olen niin onnellinen ja kiitollinen, että pääsimme näin kauas viettämään omaa häämatkaamme.

Minulle tämä on toinen kerta Havaijilla ja Joonakselle ensimmäinen. Olen aika hämmentynyt miten hyvin muistan edelleen miten täällä liikutaan vaikka viime matkasta on jo kahdeksan vuotta. Kohteena tämä on meille unelmien täyttymys; aurinkoa, ystävällisiä ihmisiä, hulppeita hotelleja sekä loistavat shoppailumahdollisuudet. Pohdimme pitkään lähtevämme Malediiveille tai Mauritiukselle mutta tulimme siihen lopputulokseen, että kumpikaan meistä ei tykkää löhöillä liikaa ja tarvitsemme aktiviteetteja joten osittain siksi kohteeksi valikoitui Havaiji. Emme voisi olla enemmän tyytyväisiä. 


Aikaero on aikamoinen ja kello onkin täällä 12 tuntia Suomea jäljessä. Olemme juuri hotellihuoneessa laittautumassa ja pian lähdössä illalliselle. Hilton hotelli järjestää myös rannalla joka perjantai näyttävän ilotulituksen joten myös sitä ajattelimme suunnata katsomaan. Ihanaa viikonloppua! :) 

Matkan aikana päivitän ahkerasti Instagramia (@lottawin) sekä Snapchattia (@lifeoflotta).

1 kommentti:

  1. Ihanaa lomaa teille! P.S. Helsingissä sataa ja on HARMAATA

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -