Suosikki x 3

Olen viime aikoina löytänyt omaan meikkipussiini sekä ihonhoitooni paljon uusia suosikkeja ja ajattelin nyt ensialkuun jakaa teidän kanssa kolme uutta löytöäni.


1. Tarte drink of H2O hydrating boost moisturizer -kosteusvoide. Tätä kosteusvoidetta kehuttiin vuolaasti eri kauneusgurujen toimesta Youtubessa joten luonnollisesti minun oli pakko saada tämä tuote. Tuotetta ei myydä käsittääkseni muualla kuin Ulta -liikkeissä Yhdyvalloissa sekä Tarten omilla nettisivuilla. Itse tilasin tämän nimenomaan heidän nettisivuiltansa ja tilaaminen oli todella helppoa ja kun tilaa yli 80 dollarilla on myös postikulut ilmaiset. Helpompaa olisi tosin suoraan kaupan hyllyltä ostaminen sillä nyt täytyy aina ennakoida, että milloin on aika tilata uusi. Ainoan huonon puolen minkä tuotteesta keksin onkin juuri se ettei sitä saa Suomesta.

Voide on geelimäisen koostumuksen ansiosta todella kevyen tuntuinen ja imeytyy ihoon nopeasti. Minun kuivalle talvi-iholleni tämä on tarpeeksi kosteuttava kunhan silmien alle laitan tuhdimpaa tavaraa (silmänympärysvoidetta).

2. Glamglow Galacticcleance -puhdistusgeeli. Tämä puhdistusgeeli on tällä hetkellä suosikkini. Tuoksuu ihan mielettömän hyvältä ja jättää kasvot silkkisen pehmeiksi ja kosteutetuiksi. Olen jo pitkään tehnyt kasvoilleni kaksoispuhdistuksen ja silloin puhdistan ensin toisella aineella meikit kasvoilta ja sen jälkeen käytän tätä tuotetta. Tuote on mustaa kimaltelevaa geeliä jota levitetään kuivalle iholle pyörivin liikkein ja sitten lisätään vesi jolloin tuote muuttuu maitomaiseksi. Tämän tuotteen ostin viime reissulta Yhdysvalloista mutta tuote on merkin uusi tulokas, joten eiköhän tätä pian saa Suomestakin!

3. Tarte maracuja Creaseless Concealer -peitevoide. Moni teistä on varmaan kuullut Tarten Shape tape -peitevoiteesta jota hehkutetaan kaikkialla. Itselläni on myös se peitevoide, mutta voin käsi sydämellä sanoa, että tämä tuote on tuhat kertaa parempi. En suoraan sanottuna edes ymmärrä Shape tapen hehkutusta, se ei mielestäni ole mitenkään erityisen hyvä. Tämä Maracuja taas on ihan mieletön! Koostumus on todella peittävä mutta toisin kuin Shape tape, ei kuivaa lainkaan silmänalusia! Tämä meni heittämällä myös vanhan suosikkini, Helena Rubinsteinin peitevoiteen, ohitse. Tätä saa ainakin Sephorasta, Ultasta, merkin omilta sivuilta sekä Yhdysvalloissa useimmista tavarataloista.

Yhteistä näille minun suosikeilleni näyttäisi olevan se, että näitä ei saa Suomesta. Vaikka juuri näitä tuotteita ei Suomesta (ainakaan vielä) saa, niin täytyy todeta, että Suomen meikkivalikoima ja erityisesti Kicks -ketjun merkkivalikoima on mielestäni parantunut lyhyessä ajassa todella paljon! Ennen ostin kaiken kosmetiikkani ulkomailta, netistä ja Stockmannilta mutta viime kerralla Kicksissä asioidessani olin todella positiivisesti yllättynyt.

Onko teillä mitään tuotteita mitä voisitte suositella minulle? Rakastan uusien tuotteiden kokeilemista!

1 kommentti:

  1. Ihan näin vinkkinä, että täältä saa tilattua Tarten tuotteita Euroopasta. Itse olen muutamaan otteeseen tilannut tuolta ja plussana tietenkin, että ei tule tulleja. Valikoima on tosin vähän rajallinen.. Täytyykin ehkä tilata kokeiluun tuo mainitsemasi kosteusvoide :)

    http://www.qvcuk.com/tarte/beauty/_/N-1z13yoeZlfm0/c.html?redirectTerm=Tarte

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -