Aviomiehelleni

Minä rakastan sinua niin paljon, ettei siinä aina ole mitään järkeä. Minä rakastan sitä, että sinä ymmärrät minua. Sitä, että kenenkään mielestä en ole yhtä hauska, kuin sinun mielestäsi. Minä rakastan sinussa sitä, että pidät minusta huolta. Pidät aina huolta siitä, ettei minulta puutu mitään.

Rakastan sinussa sitä, että otat kaikki ihmiset aina huomioon. Sinusta ei vain voi olla pitämättä. Rakastan sitä, että minun ystävistäni on tullut sinun ystäviä. Rakastan sitä, että olet edelleen näiden vuosien jälkeen minun paras ystäväni.

Kun en näe sinua koko päivän aikana, minä ikävöin sinua. Ei mene päivääkään niin, ettemme päivän aikana viestittelisi toisillemme. Rakastan sitä, että viestittelystä huolimatta, joka ilta kerromme toisillemme, millainen päivä on ollut.

Arvostan sitä, että kerrot joka päivä rakastavasi minua. Arvostan myös sitä, että ne eivät ole vain sanoja, vaan huomaan kaikesta mitä teet, että tarkoitat sitä.

Sydämeni pakahtuu, kun ajattelen, millainen isä sinusta tulee tyttärellemme. On ihanaa huomata, että ihmisestä, jota et vielä tunne, on tullut sinulle jo niin tärkeä. Olen varma, että tyttäremme tulee ihailemaan sinua valtavasti. Niin minäkin ihailen.


Hyvää ensimmäistä hääpäivää kultaseni.

Rakkaudella,

vaimosi

Kuvat: Satu Mali

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -