Tytön vaaleanpunainen huone

*Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa.

Parin päivän ajan on jo tuntunut siltä, että syksy kolkuttelee ovella. Syksy on ihanan raikasta ja kaunista aikaa.

Meidän huushollissa valmistaudutaan tämän syksyn aikana vauvan tuloon ja sen myötä, olemme sisustaneet hieman jo pikkuisen omaa huonetta. Muutama tavara on vielä hankkimatta, mutta seinät on nyt maalattu, pinnasänky hankittu ja taulut paikoillaan.

Mieheni maalasi muut huoneen seinät valkoisella ja tehosteseinä maalattiin Tikkurilan Neito -nimisellä maalilla. Itse tykkään kovasti lopputuloksesta, vaikka myönnettäköön, että en olisi ikinä uskonut, että meidän kodista löytyisi vaaleanpunainen seinä.

Valitsin yhteistyön tiimoilta Deseniolta tytön huoneeseen sopivia julisteita ja kehyksiä. Meinasi iskeä valinnan vaikeus, mutta lopulta päädyin näihin kukkaisiin (suorat linkit tässä ja tässä) ja söpöön pieneen pupuun.

Huoneesta puuttuu vielä sängyn ylle tuleva mobiili, pieni vaaterekki ja uusi matto. Sitten kun kaikki nämä tuotteet ovat tulleet, teen huoneen esittelypostauksen!


Koodilla “LIFEOFLOTTA” saat 25% alennusta julisteista* 21.-23.8. välillä. *Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.

Postaus on toteutettu yhteistyössä Desenion kanssa.

4 kommenttia:

 1. Anteeksi vain mutta yhteistöistä pitäisi selvitä heti postauksen alussa että me ovat yhteistöitä. Nyt sai lukea puoleen väliin postausta ennen kuin selvisi että postaus onkin mainos. Mainonnan eettisellä neuvostolla ja kuluttansuojaviranomaisella on ohjeet mainoksien oikeanlaiseen merkitsemiseen blogeissa. Ei ole uusi juttu nääs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainoksella ja sponsoroidulla sisällöllä on ero. Tämä postaus ei missän nimessä ole mainos, vaan lapseni huoneen esittelyä, missä taulut ovat yritykseltä saatuja ja tämä asia on selkeästi mainittu ennen tuotteiden esittelyä. Maksetut mainokset on sitten asia erikseen. :)

   Poista
 2. Ihana sävy! Maalasin samalla kaksi päivää sitten meidän tytön huoneen! <3 Ps. Laitoin sinulle sähköpostia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihana! :) Kiitos viestistä, vastasinkin sinulle!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -