Millainen on täydellinen sunnuntai?

Sunnuntaina haluan ylläpitää koko päivän sellaista kiireetöntä fiilistä. Viikot ovat yleensä aika hektisiä ja lauantaisinkin on usein paljon tekemistä, joten sunnuntait ovat pyhitetty rennolle oleilulle ja kaikelle, josta tulee hyvä ja energinen mieli taas seuraavaa viikkoa ajatellen.

Sunnuntaisin meillä nukutaan hieman pidempään, joka tarkoittaa kylläkin korkeintaan klo 10 asti. Vihaan sitä tunnetta, että olen nukkunut puolet päivästä, joten pyrin välttämään sitä.

Rauhallisen aamun jälkeen on ihana lähteä jonnekin lähettyville syömään aamiaista tai brunssia. On ihanaa poiketa arjesta ja syödä aamiainen muualla. Tänäänkin treffattiin mieheni kanssa ystävääni ja nautimme brunssista yhdessä. Täydellinen tapa aloittaa päivä!

Sunnuntain aktiviteetteihin kuuluu yleensä myös pitkät kävelyt ja kotona siivoaminen. Jos puhutaan täydellisestä sunnuntaista, sisältyisi siihen ehdottomasti myös hieronnassa tai vaikka jalkahoidossa käyminen. En usko, että sen rennommin voisi viikkoa lopettaa!

Mekko Dani // Farkkupaita The Kooples // Nahkatakki All saints // Kengät Valentino // Laukku Balenciaga // Aurinkolasit Karen Walker

6 kommenttia:

 1. Mulla sunnuntaihin kuuluu myös rentous, rauhoittuminen ja oleilu. Usein tykkään käydä joogassa, nauttia brunssista ja ulkoilusta läheisteni kanssa :) Ehkä joku hyvä leffa teatterissa tai kotisohvalla

  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi jooga kuulostaa ihanalta sunnuntaiaktiviteetilta! :)

   Poista
 2. Kysyisin, onko uusi Balenciaga m-kokoa? Luxbagista?

  VastaaPoista
 3. En ole instanssa joten kommentoin tänne :) lastenhuone on kaunis, mutta ikinä ei kanna laittaa seinälle mitään vauvan/lapsen sängyn yläpuolelle vaikka tässä tapauksessa se on vain osittain sängyn kohdalla, vaikka kuinka hylly olisi kiinnitetty niin sitä riskiä ei kannata ottaa että se tippuisi alas sänkyyn. Vaarallista, ja turvallisuutta kannattaa ajatella ennen sisustusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sänkyä siirretäänkin keskemmäksi huoneeseen, silloin kun lapsi siinä nukkuu! Ollaan molemmat tosi tarkkoja tässä, eikä haluta ottaa tietenkään mitään riskejä. Pinnasängyssä on siksi pyörät alla. :) Kiitos kuitenkin kun huolehdit! :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -