Suosikkini vauvamerkeissä

Olemme kesän ja syksyn mittaan tehneet hankintoja vauvallemme ja olen huomannut, että etenkin minä olen aika tarkka siitä, mitä ostetaan.

Vaatteissa suosikkimerkit löytyivät nopeasti. Jos pitäisi valita yksi suosikkimerkki, olisi se Livly Stockholm. Heikkouteni on ehdottomasti heidän puputuotteensa. Pupuvaatteet ja -lelut saavat sydämeni lyömään vähän lujemmin. Myös söpöt silmäripsi -tuotteet ovat aivan valloittavia!

Muita suosikkeja ovat Newbie, Liewood, Cam Cam Copenhagen, Mango ja Name It. Jos vauvatarvikkeet ja -vaatteet ovat ajankohtaisia, suosittelen tsekkaamaan nämä merkit!


Mulla on enää kolme viikkoa töitä jäljellä ennen äitiyslomaa ja aika on todellakin mennyt niin nopeasti. Suurin osa hankinnoista on jo tehty, nyt odotellaan vaan vauvaa saapuvaksi. :)

7 kommenttia:

 1. Vauvan vaatteet on niin söpöjä :D Jos meille olisi tullut tyttö, niin oon varma että olisin seonnut kaikista pienistä ihanista tyttövauvojen vaatteista :D Vaikka eipä sillä, on ne pikkupoikienkin vaatteet aika söpöjä ja tulihan niissäkin pienesti seottua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on kyllä niin ihania! Mulla kesti hetki lähteä tähän hattaramaailmaan, mutta nyt oon innostunut senkin edestä sitten. :D Pojille on kyllä kans ihan överisöpöjä vaatteita tarjolla, ja onneksi voi ostaa ristiinkin näitä. :)

   Poista
 2. Meillä on varmaan samoihin aikoihin laskettuaika mullakin 3 viikkoa töitä enää :) toi pupu on ylisöpö😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo! Onnea sinne hurjasti odotukseen! <3 Pupu on kyllä ihan mieletön, varmaan saman kokonen vauvan kanssa haha!

   Poista
 3. Mä en kestä miten söpöjä!

  VastaaPoista
 4. Lotta, näin sellaista unta että sä suunnittelit oman vauvanvaatemalliston :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -