Vuoden 2018 parhaat kosmetiikkatuotteet

Viime vuonna tuli löydettyä useita uusia mahtavia kosmetiikkatuotteita, jotka haluan jakaa teidän kanssa. Yksi parhaista asioista viime vuonna kosmetiikan saralta oli Lookfantasticin joulukalenteri, jonka mieheni minulle hankki. Rakastan matkakokoisia kosmetiikkatuotteita, joten 25 luukkua täynnä minulle uusia tuotteita, oli unelmieni täyttymys. Ensi vuonna on pakko saada tuollainen kosmetiikkakalenteri uudestaan!

Tässä postauksessa kaikki tuotteet ovat joko itse ostettuja tai lahjaksi saatuja, eikä yhtäkään sponsoroitua tuotetta. Linkit ovat postauksessa ainoastaan siksi, että teidän olisi helpompaa löytää tuotteet.

Vuoden paras...



Highlighter: Illamasqua Beyond Powder. Sävy Deity. Tämä korostuspuuteri tuli Lookfantasticin joulukalenterin viimeisessä luukussa viime vuonna ja minulle täysin tuntematon merkki teki ison vaikutuksen minuun.

Huulipuna: Tarte Color splash hydrating lipstick sävyssä Beach Babe. Olen etsinyt täydellistä nudepunaa jo ikuisuuden ja nyt se on löytynyt! Olen valehtelematta kokeillut esimerkiksi MACin kaikki punat ja tähän asti niistä paras on ollut sävy Faux, mutta tämä Tarten huulipuna on sitäkin parempi!

Huulilakka: Stila Stay All Day Liquid Lipstick sävyssä Caramello. Ihanan samettinen koostumus ja tämä todella pysyy huulilla koko päivän.

Huulikiilto: Buxom Full-on lip cream sävyissä Dolly White Russian. White Russian -sävy antaa hyvin vähän väriä, lähinnä vain kiiltoa, mutta salaisuus piilee siinä, miten täyteläisiltä tämä saa huulet näyttämään. Kaikki tuntevat varmasti Diorin Lip Maximizerin? Tämä on edullisempi vaihtoehto siitä! Dolly -sävy taas on hieman peittävä täydellinen nude.

Kynsilakka: Lumene Gel Effect sävyssä 3 On the beach/Rantaniitty. Sain tämän kynsilakan osana kavereiden synttärilahjaa viime vuonna ja tämän tuotteen koostumus ja väri ovat ihan täydellisiä. En ole käyttänyt Lumenen kynsilakkoja aikoihin, mutta tämän myötä tulen varmasti käyttämään.




Meikkivoide: Giorgio Armani Luminous Silk. Tämä meikkivoide on suosikkini vuodesta toiseen.

Primer: Becca First Light Priming Filter. Tämä primer antaa ihanan hehkun kasvoille ja antaa niin hyvän pohjan koko meikille.

Setting spray: Urban Decay All Nighter.  Tässä Setting sprayssä on ihan älyttömän hyvä suutin! Monet suihkeet tuntuvat vain märältä kasvoilla, mutta tästä neste tulee ihanan tasaisesti koko kasvoille.

Puuteri: Kat Von D Lock It Setting Powder. Tämä puuteri pitää meikin hyvin paikoillaan ja levittyy ohuesti kasvoille. Täydellinen puuteri!



Kosteusvoide: Dermalogica Skin Smoothing Cream. Tämä kasvovoide toimi viime vuonna kasvoillani aivan täydellisesti. Raskaana ollessa ihoni ei ollut läheskään yhtä kuiva kuin aikaisemmin. Se ei oikeastaan ollut lainkaan kuiva. Nyt kun en enää ole raskaana, on ihoni myös palannut kuivaksi, joten uuden kosteusvoiteen etsintä on edessä.

Vartalovoide: Rituals The Ritual of Sakura Body Cream. Tuoksu ja koostumus 10/10.

Kasvonaamio: Pixi Glow Mud Mask. Tämä on mielestäni kaikkien aikojen P A R A S kasvonaamio. Pieni määrä riittää pitkälle ja tuosta 15 ml -pakkauksesta olen tehnyt valehtelematta kymmenen kasvohoitoa. Helppo levittää ja jättää kasvoille ihanan sileän tunteen. Tätä ostan lisää, kun tämä loppuu!


Kasvojen puhdistus: Omorovicza Moor Cream Cleanser. Tästä merkistä en ollut koskaan kuullutkaan ennen, kuin sain tämän matkakokoisen puhdistusvoiteen Lookfantasticin joulukalenterista. Tämä putsari on ihan loistava! Jättää ihanan raikkaan ja viileän tunteen kasvoille.


Erityismaininnat tuotteille, joita minulla ei tällä hetkellä ole:

Kasvoöljy: Emma Hardie Brilliance Facial Oil. Käytin tästä näytepullon ja aion ehdottomasti ostaa tämän tuotteen, kun nykyinen kosteusvoide loppuu. Ihan tajuttoman ihana kasvoöljy!

Hajuvesi: Guerlain Mon Guerlain Florale EdP. En ole pitkään aikaan löytänyt tuoksua, josta tykkäisin yhtä paljon, kuin tästä. Tämän aion hankkia itselleni heti, kun raaskin ostaa uuden tuoksun.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -