3 MONTHS OLD

6040g ja 62,5 cm


Lilja täytti viime viikolla kolme kuukautta. Kuluneen kuukauden aikana hän on kehittynyt taas ihan valtavasti. Uusia taitoja tuntui tulevan rytinällä, kun hän oli täyttämässä kolme kuukautta.

Olen kirjannut puhelimeni muistiinpanoihin aina, kun vauva oppii jotain uutta. Kolmen kuukauden kohdalla on listattu seuraavat kehitykset:


  • 11 viikkoisena oppi kääntymään selältä kyljelleen
  • 12 viikkoisena oppi kääntymään mahalta selälleen
  • 13 viikkoisena oppi kääntymään selältä mahalleen
  • 13 viikkoisena löysi omat varpaansa, tarttuu jalkoihin
  • 13 viikkoisena nauroi ensimmäisen kerran oikein kunnon naurua

Paljon on siis tapahtunut viime viikkojen aikana. Selältä mahalleen kääntymistä treenaillaan vielä ja sen hän on tehnyt itsenäisesti vasta pari kolme kertaa.

Tällä hetkellä käytämme vaatteissa kokoa 62 ja alaosissa edelleen joitakin kokoa 56 olevia housuja. lilja on pitkä, mutta melko hoikka rakenteeltaan, joten vaipoissa koko 2 on edelleen käytössä. Kokeilimme siirtyä kolmosiin, kun paino meni yli kuuden kilon, mutta ne ovat vielä auttamatta liian isoja.

Nukkumiseen on tullut vähän muutosta, sillä hän heräilee yöllä hakemaan tuttiaan pari kertaa yössä ja herättää silloin meidät. Onneksi hän nukahtaa heti sitten uudestaan. Lilja syö edelleen sen yhden kerran yössä.

Oma fiilikseni on hyvä. Olen nyt noin kuukauden ajan treenannut säännöllisemmin. Vielä ei näy muutosta painossa, mutta pikkuhiljaa alan löytämään lihaksiani taas. Treenejä saan tehtyä vaunulenkkejen lisäksi noin kolme. Kotijumppia kaksi ja yksi salitreeni.

En malta odottaa seuraavaa kuukautta, sillä silloin Lilja alkaa maistelemaan kiinteitä ruokia. Meidän vauva syömässä kiinteitä, tulen niin sulamaan!


1 kommentti:

  1. Hassua miten vauvat on niin erilaisia, meillä 4,5kk ikäinen poika ja edelleen herää 4-6kertaa yöllä syömään. 😅

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -