Juhannusviikon suunnitelmat

Kiitos kaikista ihanista viesteistä viimeisimpään postaukseen liittyen. Sain enemmän tukea ja vinkkejä, kun olisin ikinä voinut toivoakaan. Olin jo valmis marssimaan kauppaan hankkimaan kätkythälytintä, kunnes tulin siihen lopputulokseen, ettei siitä minun tapauksessani luultavasti edes olisi hyötyä. Heräisin luultavasti ihan yhtä usein, oli meillä hälytin tai ei. Tästä syystä en usko, että laitteesta olisi meille hyötyä sittenkään. Olen nyt muutamana iltana yrittänyt kaikilla mahdollisilla tavoilla rentoutua ennen nukkumaan menoa, jotta nukkuisin paremmin ja tämä onkin tuottanut tulosta, vaikkei se ongelmaa täysin poista.

Tässä postauksessa ei kuitenkaan ollut tarkoitus puhua enää tuosta aiheesta, halusin vain kiittää teitä saamastani tuesta ja palautteesta ja kertoa, että missä mennään. Aiheesta olisi niin paljon sanottavaa, mutta ainakin tällä hetkellä tuntuu paremmalta jättää asia tähän. Nyt ajatukset on jo tässä viikossa ja lähestyvässä Juhannuksessa.
Tänään minun on tarkoituksena lähteä keskustaan etsimään laatikoita, joihin saa piilotettua kotona sähköjohdot nätisti. Asia mikä olisi pitänyt tehdä kauan sitten, mutta tähän asti olen suojannut pistorasiat tulpilla ja laittanut niiden eteen jonkun esineen, jotta Liljaa ei kiinnostaisi nämä. Works for now, mutta Lilja kehittyy tällä hetkellä niin nopeasti, etten usko esineiden pysyvän pistorasioiden edessä kovinkaan pitkään enää, vaan hän oppii pian liikuttamaan niitäkin. Sen verran utelias on tästä vauvasta kehkeytymässä.

Tiistaina on luvassa jokaviikkoinen treeni PT:n kanssa. Ahh, miten ihanaa on kun olen taas pitkästä aikaa innostunut liikunnasta ja saan siitä niin paljon iloa ja energiaa päivääni. On ihana huomata kehitystä omassa voimatasossa ja myöskin se, että kroppa on alkanut kiinteytymään. Henkilökohtaisen valmentajan palkkaaminen oli paras päätös, minkä olen pitkään aikaan tehnyt.

Keskiviikkona olen menossa Ihana Kukkanen -nimisen kukkakaupan kukkaseppele -workshopiin! Tarkoituksena olisi loihtia sekä minulle, että Liljalle Juhannukseksi kauniit seppeleet. Olen todella innoissani tuosta workshopista, en nimittäin ole koskaan aikaisemmin tehnyt mitään vastaavaa.

Torstaina on sitten poikkeuksellisesti viikon toinen treeni PT:n kanssa, sillä Juhannus sotkee hieman normaalia aikatauluani. Illalla menemme kaverini kanssa kuvaamaan kesäisiä fiiliskuvia tyttöjemme kanssa.
Sitten onkin jo se Juhannus. En ole mikään juhlapyhäihminen (paitsi joulu!), joten ei tule varmaan yllätykseksi, ettei minulla ole sen kummempia suunnitelmia. Näillä näkymin nautimme siis aivan tavallisesta viikonlopusta perheen kesken, eikä siinä ole mitään vikaa. Lasin viiniä voisin ottaa samalla kun istun kukkaseppele päässäni parvekkeella.

Mitä suunnittelmia teillä on?

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -