The Ordinary – Voiko halpa kosmetiikka olla hyvää?

Postaus sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu testiin. 

Kun The Ordinary -ihonhoitomerkki rantautui Suomeen mietin hetken, että voiko näin halvat tuotteet oikeasti olla toimivia. Miten alle kympin tuote voi oikeasti olla tehokas? Edullinen hinta perustuu siihen, että tuotteet ovat hyvin simppeleitä. Vain muutaman tehoaineen yhdistelmällä saadaan ihonhoidon supertuote, eikä siihen siten tarvita monimutkaisia ja kauan kehiteltyjä tuoteyhdistelmiä. 

Pakkaukset ovat ihanan minimalistisia ja rakastan sitä, että tuotetta annostellaan pipetillä! Pääsee olemaan oman elämänsä kemisti! Minulla on ollut keväästä asti käytössä kaksi heidän tuotetta, joista olin kuullut hyvää.
Ensimmäinen tuote, mistä haluan kertoa enemmän on AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorinta. Tästä tuotteesta on varmasti moni jo kuullut, sillä se on hurjan suosittu! Vereltä näyttävä neste levitetään kasvoille, annetaan vaikuttaa kymmenen minuuttia ja huuhdellaan pois. Tätä ei kannata käyttää todella herkälle tai rikkinäiselle iholle, sillä tämä on sen verran tujua, että silloin kirpaisee. Koostumus sisältää 30% alfahydroksihappoja, 2% salisyylihappoa, hyaluronihappoa, kopolymeerejä, B5-vitamiinia, mustaa porkkanauutetta sekä Tasmanian pippuria. Tuote kirkastaa, tasoittaa pintaa ja häivyttää juonteita.

Ensimmäisellä käyttökerralla yllätyin itsekin, miten tehokas kuorinta tämä todella on. Kasvoja alkoi heti vähän kiristää, mutta heti kun tuotteen huuhteli pois, jätti se ihon ihanan pehmeäksi ja tasaiseksi. Kuorinta on kasvoilla aika hurjan näköinen, sillä neste on tosiaan aivan veren näköistä. Jos haluat kokeilla yhtä The Ordinaryn tuotetta, suosittelen aloittamaan tästä!
Toinen merkin tuote, mikä minulla on käytössä on Niacinamide 10% + Zinc 1% -seerumi. Tämä ihmeaine sisältää näppyjä ja epäpuhtauksia ehkäiseviä vitamiineja ja mineraaleja. Niasiiniamidi sekä pyrrolidonikarboksyylihaposta (huh, mikä sanahirviö!) saatava sinkkisuola tasoittavat yhdessä ihon talintuotantoa.

Itse olen laittanut tätä seerumia aamuin illoin ja vain niille alueille, jonne minulla helposti tulee epäpuhtauksia, eli nenän-, suun- ja leuan alueelle. Tämä on aika kuivattava tuote, joten todella kuivaihoisille en tätä seerumia suosittelisi. Tästä syystä levitän itsekin tuotetta vain tietyille ongelma-alueille kosteusvoiteen alle. Tämä on itseasiassa jo toinen putiloni tätä tuotetta, niin hyväksi olen sen kokenut.
Joko teille on The Ordinary -merkin tuotteet tuttuja? 

1 kommentti:

  1. Olen itse todella kiinnostunut kyseistä merkistä! Juuri ajattelin laittaa tilaukseen, mutta suuri valikoima yllätti. Pitää varmaan tilata aluksi muutama tuote testiin ja kokeilla rauhassa. Minulla on kuiva sekaiho, joten vähän pelottaa ovatko tuotteet liian rajuja herkälle iholleni. No jos hiljalleen kokeilee, ja jättää pois jos tuntuu pahalta.
    Mukavaa alkavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -