Miten joku onnistuu elämään kaksoiselämää?

Kaupallisessa yhteistyössä Storytel kanssa.

Kuuntele äänikirjoja ilmaiseksi 30 päivän ajan, ilman sitoutumista. 

Mieleeni on jäänyt eräs keskustelu, jonka kävin vanhan työpaikkani taukohuoneessa, minulle täysin tuntemattoman kollegan kanssa. Hän oli samana päivänä palannut takaisin töihin äitiyslomalta ja hänellä oli 10 kuukautta vanha poika. Hän kertoi tavanneensa uuden miehen ja menneen juuri hänen kanssaan naimisiin, eikä siinä vielä kaikki – heille oli tulossa nyt yhteinen lapsi. Hetkinen, mietin hetken. Miten tämä nainen on ehtinyt vain parissa vuodessa rakastua useasti, saada yhden kanssa lapsen, mennä naimisiin toisen kanssa ja tulla vielä raskaaksi uudestaan toiselle. Äkkiä tarina meni vielä hullummaksi, ja jäin istumaan siihen tuoliin vain suu auki, kun tämä minulle täysin tuntematon nainen kertoo oudoimman tarinan entisen miehensä, lapsensa isän, kaksoiselämästä. Siitä, miten hän onnistui huijaamaan naista sata-nolla.


Tämä nainen oli siis tavannut miehen ja alkanut seurustelemaan tämän kanssa. Mies muutti nopeasti hänen luokse asumaan ja he elivät ihan tavallista arkea. Mies lähti joka aamu töihin, mutta rahasta tuntui aina silti olevan puutetta, joten nainen maksoi suurimman osan heidän elämisestä. Naisen tullessa raskaaksi puolen vuoden seurustelun jälkeen, he menivät yhdessä neuvolaan, jolloin salaisuuksien verkko alkoi paljastua. Järjestelmä ei löytänyt miehen nimeä mistään, eikä hänen antamaansa henkilötunnustakaan ollut olemassa. Kävi ilmi, että hän oli koko suhteen ajan valehdellut kuka hän oli. Työpaikkaakaan hänellä ei ollut, mikä taas selitti hänen huonon rahatilanteen. En muista enää, mitä kollegani kertoi motiiviksi tähän kaksoiselämän elämiseen, oliko taustalla toinen perhe vai oliko miehellä muita hämäriä puuhia tämän syynä. Joka tapauksessa järkytyin siitä, miten tällainen voi olla mahdollista!

Eniten minua järkytti kuitenkin se, ettei naisesta ollut tullut varovaisempi, vaan melko pian lapsen synnyttyä hän tapasi uuden miehen ja meni vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen tämän kanssa naimisiin ja päätti hankkia tämän kanssa lapsen. Toisaalta ihanaa, ettei hänellä mennyt luotto kaikkiin ihmisiin, mutta itse olen sen verran varovainen luonteeltani, että olisin ollut todella varpaillani.


Olen aina todella kiinnostunut lukemaan uutisia, jotka kertovat kaksoiselämää eläneistä ihmisistä, tai no,  lähinnä heidän uhreiksi joutuneista henkilöistä. Bongasin juuri tällä viikolla Me Naiset -lehden jutun kirjasta, joka kertoo nimenomaan kaksoiselämää eläneen miehen uhriksi joutuneen naisen tarinaa. Ajattelin heti, että tuo kirja täytyy lukea. Olisikohan se jo Storytelin valikoimassa? Olin todella yllättynyt, kun syyskuussa (siis tässä kuussa!!) julkaistu kirja löytyi jo äänikirjana.

"Rakas, Tiesitkö että olen psykopaatti" -kirja on Ulla Feldscherin esikoiskirja ja se on tositarina naisesta, joka rakastuu hurmaavaan herrasmieheen. Julma totuus miehestä alkaa paljastua häämatkan jälkeen ja uhkaa hajottaa naisen henkisesti kappaleiksi.


Ajatteletko samoin kuin minä – tämä kirja on pakko kuunnella! Kuuntele tästä Storyteliä ilmaiseksi 30 päivän ajan, ilman sitoutumista.

Omat viikonloppusuunnitelmani peruuntuivat, jo toista viikkoa putkeen! Ei kuitenkaan haittaa, sillä minä aion olla kiinni äänikirjassani. Ihanaa viikonloppua teille!

PS. Kuvat ovat Satu Malin ottamia, eivätkä liity postauksen aiheeseen mitenkään. Mielestäni vain olivat tunnelmaltaan sopivia! 

3 kommenttia:

 1. Todella mielenkiintoinen postaus! Itselläni entisessä suhteessa mieheni petti minua minkä kerkesi ja jälkeenpäin ajateltuna mietin, kuinka voinkaan olla niin typerä ja uskoa kaikki selitykset. Onneksi niistä selvitty ja eteenpäin menty mutta olen hyvin varovainen kenen kanssa puhun enää asioistani ja ketä tapailen yms. Oonki ollut tässä viimiset 4v sinkkuna kun en vaan jotenki luota kehenkäää 🤦‍♀️ mut uskon myös, että se oikea tulee kohdalle kun vähiten odottaa ja silloin kaikki vaan loksahtaa❤️ tää kirja menee ehdottomasti kuuntelu listalle!

  VastaaPoista
 2. Moikka Lotta! Heitin sua ihanan perinteisellä "kyselyhaasteella" :) Käyppäs tsekkaamassa mun blogin puolelta https://www.lily.fi/blogit/enta-jos-olisin-joku-muu/kevytta-pelaamista-mieleni-kanssa/

  VastaaPoista
 3. En jostain syystä pysty taas vastaamaan kommentteihin normaalisti! :( Vastaan kuitenkin näin ja yritän selvittää ongelmaa.

  Unknown: Kurja kuulla, että sulla on ollut tuollainen suhde! Ei kenenkään pitäisi joutua kokemaan tommosta. :( Onneksi olet mennyt eteenpäin, ja mun mielestä on ihan hyvä olla vähän varovainen. :) Kiva, että tykkäsit postauksesta! <3

  Anonyymi: Kiitos, kävin lukemassa ja ehkä innostun itsekin vastaamaan, kun on paremmin aikaa! :) Ja kiitos vielä kauniista sanoista postauksessa, ihan häkellyin. :')

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -